phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:04
У зірок шоу бізнесу також бувають сімейні скандали
Актриса Холлі Беррі, перша темношкіра володарка "Оскара", володарка премій "Еммі" і "Золотий глобус", пережила не найкращий День подяки в своєму житті. Такі новини шоу бізнесу повідомляють іноземні інтернет-видання.

У четвер, 22 листопада, кіноактрису несподівано відвідав її колишній бойфренд Габріель Обрі. Незважаючи на те, що останнім часом відносини між Холлі і Габріелем залишаються вельми натягнутими, Обрі прийшов для того, щоб поспілкуватися з їхньою спільною дочкою Налой, яка проживає з матір'ю. У будинку знаходився також наречений Беррі, французький актор Олів'є Мартінес.

Необережне зауваження, зроблене Мартінесом, викликало обурення Обрі. Словесна перепалка швидко перетворилася на бійку, причому, настільки запеклу, що розборонити чоловіків вдалося лише поліцейським, яких викликала актриса, повідомляє New York Daily news.

В результаті бійки Обрі отримав перелом ребра. Він був госпіталізований, а потім доставлений в поліцію і взятий під варту. Після допиту скандаліста звільнили під заставу в 20 тисяч доларів. Судовий розгляд у цій справі призначене на 13 грудня.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1754 | Додав: admin | Теги: новини шоу бізнесу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]