phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:18
Українська вишиванка — завжди модно

 

 

В останні роки в нашій країні дуже популярні національні мотиви у всіх сферах нашого сучасного життя : люди прикрашають свій інтер'єр розписами стін, купують аксесуари із зображенням герба і прапора України, а також купують речі гардеробу з українськими національними та народними символами. Окремим пунктом гардеробу сучасного українця є вишиванка. Але через те, що цей традиційний одяг в класичній версії виготовлений з льняного полотна, то в повсякденному житті це не дуже практично. Особливо, якщо мова йде про теплу пору року. Більш звичні для нашого суспільства комфортні повсякденні речі. Таким чином, в міській моді з'явилися футболки з українською символікою як об'єднання практичності і українського стилю в одному предметі одягу.

Вибір оптимального варіанту

Виявивши зацікавленість українців до футболок-вишиванок, вітчизняні дизайнери взялися за активну розробку колекцій одягу для українців, які шанують культуру і практичний стиль. Незабаром на прилавках магазинів з'явилися дуже оригінальні і стильні футболки, які розкривають сутність українців: простота, стриманість, любов до України. Але як вибрати "свою" футболку, щоб вона ідеально підходила людині, яка її носить за всіма параметрами? На допомогу приходять інтернет-магазини, де можливо знайти потрібний варіант фасону та дизайну одягу. Приміром, оригінальні жіночі вишиванки можна знайти перейшовши за посиланням http://etnodim.com.ua/ua/zhinkam/ua-zhinochi-vishivanki/.

Здійснивши пошук на деяких сайтах, з'ясувалося, що футболки класифікуються за різними параметрами. Ось основні:

За видом виріз горловини:

1. круглий (кругла форма вирізу);
2. поло (кругла форма вирізу з коміром і невеликим розрізом вниз попереду на ґудзиках);
3. Хенлі (кругла форма вирізу без коміра з невеликим розрізом вниз попереду на ґудзиках);
4. V-подібний (форма вирізу попереду V-образна відповідно);
5. регбі (оформлення горловини схоже з поло, але без ґудзиків).

За довжиною рукава:

1. з коротким;
2. з довгим (лонгслів і реглан);
3. без рукава.

Найбільш популярними серед українців є поло, V-образна, кругла форма вирізу з коротким рукавом і довгим. Помомніторивши асортимент футболок, був знайдений дуже пристойний інтернет магазин українських виробників товарів etnodim.com.ua, тут можна купити футболки вишиванки за дуже навіть приємними цінами. Перевагою є нанесення національних мотивів шляхом класичної та об'ємної вишивки, так як саме цей спосіб є, по-перше, найбільш традиційним, а по-друге, таке виконання забезпечить довший термін служби речей і бездоганний зовнішній вигляд на довгі часи носіння.

Крім вишивки є і більш примітивні способи нанесення малюнка на тканину футболок:

1. шовкографія;
2. друк (термо і пряма);
3. друк сублімації.

У наш час можливо знайти футболки-вишиванки з будь-яким з перерахованих вище способів нанесення української символіки, але практика показує, що шовкографія і вишивка - найбільш надійні, ніж принт. Але будьте готові, що за більш якісну футболку доведеться заплатити трохи більше грошей.

Стильні українці обирають українського виробника

Ніхто не зробить вишиванку краще, ніж українець. Серед асортименту традиційного українського одягу з'явилися примірники у китайському виконанні. Вартість таких речей набагато дешевше, але якість виробів, м'яко кажучи, кульгає. Підтримавши вітчизняного виробника можна отримати якісну річ, яку захочеться надіти знову і знову. Будьте стильними та поважайте національну символіку!

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1251 | Додав: radymo | Теги: жіноча вишиванка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]