phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:40
В який день тижня треба виходити з відпустки - експерт розповів

 

 

"Щоб якомога простіше влитися в робочий процес, намагайтеся запланувати свій відпочинок так, щоб перший робочий день припадав на середу, ще краще – на четвер. Коли до вихідних всього 2-3 дня, процес налагодження робочого ритму пройде набагато комфортніше", – упевнений експерт.

"Заради власного психологічного комфорту поверніться з відпустки на кілька днів раніше, ніж заплановано вихід на роботу. Таким чином у вас буде час на те, щоб хоч трохи перебудуватися на новий режим і морально підготуватися до трудових буднів", – каже психолог.

За час вашої відсутності на робочому місці напевно вже накопичилося чимало справ і паперів. Головна помилка – кидатися у вир з головою і намагатися братися за все зразу. По-перше, швидко і якісно все одно не вийде, а по-друге, ви заженете себе в перші ж дні і процес адаптації затягнеться надовго. Намагайтеся все робити поступово і почніть перший робочий день зі складання плану.

В ході роботи, викреслюйте вже виконане, і вносите нові пункти в міру їх появи. При цьому всі справи слід розділити на найважливіші, термінові, просто потрібні і ті, що могли б почекати. До останньої колонки приступайте лише після того, як виконаєте все з передостаннього списку.

"Добре, коли людина ставить перед собою високі цілі і є самокритичною. Але в перші дні роботи пошкодуйте самі себе і дозвольте собі робити невеликі перерви в роботі трохи частіше звичайного. Важливо не перейти невидиму межу, коли ви даєте собі поблажку і відверто ледарює. Не допускайте цього", – говорить експерт.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 1045 | Додав: adminA | Теги: виходити з відпустки, експерт, день тижня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]