phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:54
В РФ критикують Rammstein, а в Україні вчаться грі на гітарі за допомогою рок-порталу U-rock.com.ua
Слідом за Lady Gaga і Мадонною ревнителі християнства в Росії обрушилися на рок-групу Rammstein: заступник голови комітету про культуру, спорту та молодіжної політики Самарської обласної Думи Дмитро Сівіркін повідав, про що ж насправді співає відома німецька рок-група Rammstein. Сівіркін висловив жаль, що близько 600 тисяч осіб 8 червня прийшло на виступ Rammstein в рамках фестивалю "Рок над Волгою" під Самарою, назвавши тексти пісень групи "блюзнірськими". У той же час, багато українців тільки, щоб грати якісний рок вчаться грі на гітарі за допомогою рок-порталу U-rock.com.ua, на якому доступні якісні навчальні матеріали по грі на гітарі.

"Бідні, нещасні, які не знають німецької мови молоді росіяни! Разом з Rammstein напередодні Дня Росії вони натхненно співали про піхву. Кого їм підсунули в якості духовної скріпи?", - цитує єдинороса місцевий портал ProГород.

Сівіркін, зокрема, розповів, що текст однієї з найвідоміших пісень групи "Du hast" "є грубим знущанням над таїнством вінчання в церкві", а подружня клятва у пісні "блюзнірськи звучить, як "Чи будеш ти їй вірний до смерті вагіни (піхви)". При цьому він нагадав, що в Європі групу звинувачують у "праворадикальних, нацистських тенденціях", зазначивши, що "їхній герой, як правило, ущербна з традиційної точки зору людина - маніяк, збоченець або одержимий".

Прокоментувати заяви Сівіркіна вже встигла телеведуча Ксенія Собчак. "Знайомтеся. Наш новий захисник "духовних скреп" Дмитро Свіркін", - написала Собчак у себе в Twitter. Деякі з її передплатників відзначили, що і сам Сівіркін не приклад для наслідування, він нібито вигнав з дому дружину з дитиною.

Підтверджень цієї інформації немає, але відомо напевне, що Сівіркін і раніше займався критикою не тільки музичного матеріалу, але і голлівудських фільмів. Так, наприклад, ще в 2006 році, вже будучи головою регіонального громадського руху "Самара православна", він заявив, що вважає картину Рона Ховарда "Код да Вінчі" "провокаційною і образливою для християн". Очолюваний ним громадський рух звернулося тоді до прокуратури Самарської області та генеральної прокуратури з проханням про заборону фільму.

Від Сівіркіна свого часу дісталося навіть координатору "Лівого фронту" Сергію Удальцову. Він порахував, що Удальцов повинен перепоховати останки своєї родички - Розалії Залкинд (Землячки) з Кремлівської стіни.

"Усе пов'язано, ми пов'язані зі своїми предками, пращурами, дітьми. Це біблійна істина, що діти в сьомому коліні відповідають за своїх батьків. Я б на місці пана Удальцова, якщо він хоче відновити реноме в очах громадськості, сам узяв ломик, розколупав Кремлівську стіну, дістав би погані кістки своєї кривавої бабусі, тварі, і відніс би їх на самий поганий смітник, тому що в Росії не так багато смітників, які б цей мерзенний поганий прах могли б винести", - заявляв Сівіркін порталу "Волга Ньюс".

Дружина Сергія Удальцова (і за сумісництвом прес-секретар "Лівого фронту") Анастасія спростовувала інформацію про спорідненість з Залкинд, назвавши заяви Сівіркіна наклепом.
Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 1555 | Додав: radymo | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]