phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:37
Ваша лінь - основні причини

 

Лінь не приходить просто так, вона знаходить ваші слабкі сторони і в результаті ваша продуктивність на нулі, не хочеться нічого робити, минають усі дедлайни... Чому вона виникає?

- Страх невдачі - це найпоширеніша причина того, що людина все відкладає на останній момент. Через невпевненість у своїх силах, у власній компетентності і здатності виконати роботу добре, вона починає бачити майбутню справу непомірно складною, непідйомною, і для нього стає все складніше почати її робити.

- Втома, фізична і емоційна. Тут вихід - відпочивати, медитувати, а так само підвищувати свою життєву енергію

- Депресія. Лінь дуже часто є зворотним боком депресії, під час якої людині нічого взагалі не хочеться. Але, не усвідомлюючи свій емоційний стан, людина думає, що провиною всьому лінь, і починає з нею боротися різними способами. І буває, що на якийсь термін перемагає її. Але після цього вона повертається, та ще й у більш жорсткій формі. Тому ідеальний спосіб боротьби - уважний аналіз своїх бажань: чому не хочеться щось робити, звідки береться лінь? І виявивши причину, необхідно усунути її, тоді лінь сама пройде.

- Недостатня сила волі. Людина розуміє всю необхідність роботи, але чомусь зовсім не може себе змусити її виконати. У подібних ситуаціях краще починати з самої легкої частини, потихеньку переходячи до більш складних справ. Початок - це вже добра частина успіху, так що сміливо за справу!

- Надія на чудо, авось, - наша народна риса, ввібрана з молоком матері. Але авось, на жаль, рятує не завжди, проблеми все одно приходять. Важливо переглянути своє ставлення до них, зрозуміти, що проблеми - двері нових можливостей.

- Адреналінова залежність - відкласти справу на останній момент, а потім зробити все за останню ніч, на межі можливостей. Всі студенти знають, про що йдеться. Подібна практика до добра не доводить, якщо людина на неї підсаджується, стрес шкідливий для здоров'я, і ​​на якості роботи це позначається не найкращим чином, хоча людина може перебувати в ілюзії, що саме на адреналіні все ідеально виходить.

 

Категорія: Цікаві тести | Переглядів: 1358 | Додав: adminA | Теги: лінь - основні причини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]