phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:53
Вчені назвали продукти, корисні для здоров’я нирок

  Продукти, які покращують роботу нирок

Вчені назвали продукти, корисні для здоров’я нирок.

Дослідники зі Сполучених Штатів Америки повідомили, що існують продукти, які дуже корисні для здоров’я нирок людини.

Продукти дозволяють підтримувати роботу цього органу і багато в чому його полегшувати. Крім того, найчастіше такі продукти корисні і для роботи всього організму. Відзначається, що найкориснішим продуктом для здоров’я нирок є кавун. Цей продукт очолив рейтинг корисних продуктів для нирок.

Він має хороший сечогінний ефект, і експерти його рекомендують для очищення всього організму. Також ця ягода корисна при наявності ниркових захворювань, адже покращує роботу цього органу, і регулює кислотно-лужний баланс. Їсти рекомендується також і деякі інші продукти, які позитивно позначаються на роботі нирок. Наприклад, гарбуз. Вся справа в тому, що вона містить в своєму складі вітамін А, пектин і деякі мікроелементи.

Вчені кажуть, що ті, хто постійно їсть гарбуз, набагато швидше відновлюється після різного роду хвороб, оскільки, цей продукт допомагає виводити токсини з організму. Гарбуз також має сечогінний ефект, але при цьому не дратує ниркову тканину, що корисно для роботи нирок.

Третє місце в списку корисних продуктів займає виноград, який містить велику кількість калію, тому виноград корисний для нирок, а також для всієї роботи організму, в цілому.

Замикає п’ятірку найкорисніших для нирок продуктів журавлина і крес-салат, які містять вітаміни, мікроелементи, а також мають сечогінний ефект.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 682 | Додав: adminA | Теги: вчені, продукти, для здоров’я нирок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]