phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:27
Великі можливості Інтернету

http://www.lanet.ua/uk/internet/podkluchenie_internet/

 

Інтернет є гордістю всіх людей планети. В Інтернеті можна знайти багато корисних речей, але в ньому так само є чимало поганого і є люди такі, які не залишають це без уваги, і отримують користь для себе.

Призначенням Інтернету є розповсюдження і накопичення різної цікавої та пізнавальної інформації. Він пов'язує між собою велику кількість комп'ютерів, які підключені до його Мережі. Зараз вийти в Інтернет не викликає особливих складнощів, це можна зробити навіть з мобільного телефону. В Інтернеті зараз є дуже велика кількість різних послуг. Через нього можна купувати речі, відсилати листи, консультуватися у лікарів, заводити віртуальні знайомства і дивитися телевізор он-лайн. Інтернет, в недалекому майбутньому, цілком можливо замінить всі існуючі на даний момент форми і види того, як можна зв'язатися. Інтернет зростає з неймовірною швидкістю, завдяки прогресуючим технологіям.

Інтернет - це ще і відмінний спосіб показати себе. Наприклад, можна викласти будь-яке відео на сайт, де його побачить безліч людей. Так само Інтернет дає можливість висловлюватися на наболілі теми. На різних форумах ви зможете знайти безліч співрозмовників, які підтримають ваші висловлювання і ваші думки, але так само є люди, які навпаки будуть їх оскаржувати.

Ну, а який же це Інтернет без музики і фільмів? В Інтернеті є велика кількість сайтів, з яких ви зможете безкоштовно викачувати безліч треків різних виконавців. Ну, звичайно, ці сайти створюють величезні незручності виконавцям пісень, так як через їх наявність, митці втрачають великі гроші. Те ж саме і з фільмами.

Зараз сайтів в Інтернеті дуже велика кількість, і всі вони на різні тематики. Сьогодні майже кожен, хто хоч зовсім трішки розбирається в комп'ютерах і розуміє Інтернет, цілком здатний самостійно створити інтернет-сайт.

Загалом, Інтернет - це популярна, швидко процвітаюча технологія. Інтернет має великий потенціал і має величезну перевагу перед іншими засобами комунікації. Той, хто хоч коли-небудь користувався Інтернетом, обов'язково скористається його послугами ще раз. Інтернет - як наркотик, він затягує людину, і та вже не може вибратися з всесвітньої павутини, що не повернутись назад ще хоча б раз.

Особисто я не уявляю свого життя без використання Інтернету, а як вважаєте ви?

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1201 | Додав: radymo | Теги: Інтернет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]