phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:51
Весільні сукні 2013: модні тенденції

Якими будуть весільні сукні 2013? Майбутні наречені шукають натхнення для створення неповторного наряду в модних показах. Цей огляд допоможе вам легко знайти всі подібності в кожній колекції суконь і розібратися в головних тенденціях весільної моди 2013.

Колекції весільних суконь сезону весна-літо 2013 поєднують сучасний стиль, ретро-романтику і чистоту природної пристрасті.

Тенденція № 1: Червоні весільні сукні

Перша і найбільш очевидна тенденція весна-літо 2013 - весільні сукні червоного кольору. Натхненні традиційної китайської колірною палітрою весільних святкувань, знамениті дизайнери Vera Wang, Romona Keveza і Oscar de la Renta представили весільні сукні найсміливіших і розкішних червоних відтінків від яскраво-червоного до бургунди.

Тенденція № 2: Збиті, пінисті спідниці

Ефірні та повітряні, об'ємні подібні до бізе, але в той же час драматично зворушливі спідниці весільних суконь пропливали на Тижні показів весільних суконь весна-літо 2013 в Нью-Йорку. Дизайнери створюють об'єм і прозорість за допомогою тюлю або сітки.

Тенденція № 3: Короткий і довгий рукав

Хто сказав, що плаття без бретелей створено для справжньої королеви? Весь модний світ сходить з розуму від старовинного вінтажного образу, тому не дивно, що подібний стиль був відзначений у весільній моді знову і знову. Короткий цільнокроєний; або довгий рукав стали лише одним з відгомонів незабутньої і шикарної моди минулого

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 4742 | Додав: radymo | Теги: весільні сукні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]