phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:13
Ви зустрічаєтеся з психопатом - 5 сигналів про це

 

Ви зустрічаєтеся впродовж деякого часу, він вам подобається, але щось у ваших стосунках йде "не так"? Навіть, якщо ви не можете точно визначити, що саме здається вам дивним. Познайомтеся з п'ятьма безпомилковими сигналами, що свідчать про те, що ви зустрічаєтеся з психопатом.

1. Приголомшлива чарівність

Звичайно, існує багато чарівних людей, але психопатичний шарм має дещо інший вигляд. Психопати, як правило, є досвідченими оповідачами, що мають в запасі ряд історій, які представляють їх в кращому світлі. Їх не хвилює, правдоподібні ці історії або ні. Найголовніше для них - бути в центрі подій і інтересів.

2. Величезна упевненість в собі

Неймовірна упевненість в собі і егоцентризм є типовими характеристиками психопатів. Хоча, не кожна самозакохана людина має бути психопатичною особою, кожен психопат є нарцисом. Все повинно обертатися навколо нього, він завжди повинен знаходитися в центрі уваги, і все повинно йти за його сценарієм. Він ніколи не сумнівається в собі і, звичайно ж, завжди і за будь-яких обставин - правий.

3. Патологічний брехун

Легкість і частота, з якою він бреше, абсолютно дивовижні. Він "шарує" одну брехню на іншу, заплутується, і сам, насправді, не знає, що істинно, а що - ні. Він бреше з такою легкістю, як дихає. Якщо ви почнете сумніватися в одній його брехні, він відразу ж представляє вам декілька інших, якими постарається виправдати первинну брехню. І, якщо ви випадково викриєте його у брехні, як це не парадоксально, він буде злий на вас, і спробує вас покарати.

4. Відсутність відчуття провини

Незалежно від того, що він робить, у нього немає анінайменшого відчуття провини або розкаяння. Він бере те, що хоче, незалежно від потреб інших людей, і здатний легко заподіяти біль. Він скривдить вас (будь то поведінкою, або черствим зауваженням), але не вибачиться і не визнає свою помилку, тому, що щось подібне до розкаяння йому абсолютно невідомо.

5. Відсутність емпатії

Відсутність емпатії є абсолютно типовою для психопатів. Вони нездатні співпереживати почуттям інших людей, і навіть не бажають спробувати це зробити. Хоча вони самі дуже уразливі і легко ображаються, з іншого боку, почуття і емоції інших людей їм абсолютно байдужі. Тому він постійно вас кривдить - і так само постійно уражений тим, чому ви йому в цьому докоряєте.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1072 | Додав: adminA | Теги: психопат, зустріч, 5 сигналів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]