phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:50
Вибір кави: поради

 

Найбільш популярним напоєм нашого часу є кава. Це дійсно - напій номер один. Він має багатий смак і надзвичайну довгу історію виникнення. Існує багато легенд, які розповідають про походження цього напою. Встановлено, що батьківщиною кави стали далека Ефіопія і Саудівська Аравія.

Ми не можемо уявити свого ранку без цього тонізуючого напою. Також він корисний для кишково-шлункового тракту. При цьому не можна ним зловживати, адже він сповнений енергії.

На сьогоднішній день існує багато видів і сортів цього напою. Арабіка і робуста вважаються основними сортами ароматного напою. Але як вибрати смачну та якісну каву? Ми відповімо, що при покупці кави в зернах потрібно враховувати такі критерії як:

1. Країну-виробника. Країнами, в яких вирощуються зернові сорти кави, є Східна Азія, Бразилія, Індонезія, Південна Америка і країни Близького Сходу.

2. Термін придатності також має велике значення.

3. Час обсмажування. Чим менше пройшло часу після обсмажування, тим краща кава. Чим сильніше обсмажена кава, тим вона міцніша, але це не є негативним фактором.

4. Зовнішній вигляд. Зерна кави завжди повинні бути сухими, однаковими за розміром - звертайте на це увагу при покупці.

5. Сорт. Арабіка вважається м'якою, а також є кращою в своєму роді. А, ось робуста - це досить гіркий сорт. Якщо ви також віддаєте перевагу арабіці, тоді радимо придбати зерна онлайн за посиланням ambassador.cafe/brazil-mogiana.html.

6. Упаковка - непроникна і захищена від сонячних променів під час перевезення. Кава повинна мати сильний запах при відкритті упаковки без сторонніх запахів, домішок гіркоти або прілості.

Де можна купити каву в зернах? Існує багато спеціальних точок продажів, а також, як ми уже зауважили, інтернет-магазини. Але дуже важливо вибрати сумлінний онлайн-магазин. Саме тому ми радимо купити каву, яка задовольнить всі ваші вимоги, в інтернет магазині ambassador.cafe. Він є надійним, так як працює безпосередньо з виробниками. У ньому ви зможете купити тільки якісний товар. Також перевагами магазину є:

1. зручний для вас спосіб доставки;
2. демократична ціна;
3. великий асортимент;
4. комфорт.

У цьому магазині ви знайдете кави найсмачніших сортів. Зокрема, якщо вам до вподоби ідеально збалансований смак кави Колумбія Супремо, тоді замовити її легко ви зможете онлайн  на сторінці магазину ambassador.cafe/colombia-supremo.html. Власне, томі і варто замовляти товар тут, бо це зручно і швидко. Економте свій час і гроші. Зробивши замовлення на ambassador.cafe, ви отримаєте каву високої якості за доступною ціною. Отримайте гарний настрій разом з чашкою якісної кави!

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 1069 | Додав: radymo | Теги: кава | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]