phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:17
Вибір пилососа: на що варто звернути увагу

Процес прибирання квартири - завжди справа дуже пильна, яка сильно втомлює. Але сучасний світ диктує свої правила і цей процес можна зробити комфортним швидким і не таким важким. Головне правило, і воно тільки одне, - це правильний агрегат для прибирання, тобто пилосос. До речі, в Україні вигідно придбати будь-який пилосос можна в Інтернеті.

Сучасні пилососи - це дійсно диво техніки, вони здатні впоратися з найменшими частинками бруду в тому числі - з легкістю позбавлять ваш будинок від пилових кліщів і, мабуть, найцікавіше в сучасному пилососі це те, що вони не псують повітря, а навпаки - освіжають. Сама якість прибирання квартири з використанням пилососа залежить від трьох технологій очищення. Перша - яка система фільтрації є в пилососі, друге - це повна функціональність насадок і третє - це потужність пилососа, зрозуміло що, чим більша потужність, тим якісніше прибирання.

Звичні пилососи мають мішки для збору пилу і бруду в першу чергу призначені для сухого очищення. Варто зауважити, незважаючи на те, що такі пилососи можна вважати вихідцями минулого століття, вони не втрачають своєї колишньої популярності, і навіть навпаки - менеджери з продажу говорять про збільшення продажів саме таких агрегатів для прибирання. Також важливою є вартість, вона відіграє велику роль для багатьох покупців, пилососи з мішками для сміття порівняно недорогі. При виборі такої моделі пилососа варто виходити з деяких параметрів матеріал виготовлення, конструкції збірки для пилу і об'єму мішка. Найкращими і практичними вважають мішки зі складною структурою нитки - вони дають гарантію того, що в момент виїмок не порвуться.

Пилосос циклонного циклу відноситься до агрегату середньої цінової категорії. Агрегат циклонного циклу вважається економічним тільки тому, що не вимагає додаткових витрат на мішки для пилу. Вся справа в тому, що такий пилосос має пластиковий контейнер з досить легкою системою виїмки і відповідно — вставки.

Так само уваги заслуговує пилосос з аквафільтром. Його технологія проста - він насичує всмоктувані бруд і пил водою, відповідно все це осідає вниз і ущільнюється. Такий пилосос здатний зволожити приміщення повітрям, яке випускається в процесі роботи, і головне - чистим свіжим повітрям. Але є певна незручність від використання даної моделі пилососа - для того, щоб звільнити мішок, доведеться розібрати корпус пилососа. Це не важко, але все ж.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1236 | Додав: radymo | Теги: euro-technika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]