phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:20
Від 103-річної британки - секрет довголіття


Британська пенсіонерка Гертруда Хіндлі, якій нещодавно виповнилося 103 роки, розповіла, що змогла прожити так довго завдяки тому, що жодного разу в житті не дивилася телевізор.

За все своє життя Гертруда Хіндлі жодного разу не дивилася телевізора: «У всіх моїх друзів він є, але я не хочу його мати. Я просто хочу спокою». Вона не бачила жодної телепередачі і навіть випуску новин. Коронація королеви Єлизавети II, вбивство Джона Кеннеді, висадка першої людини на Місяць, падіння Берлінської стіни, теракт 11 вересня, війни і великі та малі події — все це пройшло повз її уваги.

Замість цього Хіндлі присвятила своє життя догляду за літніми людьми, а в 70-х роках допомогла заснувати районний притулок для тварин. Ця робота вимагала не тільки сил, але й часу, і їй просто ніколи було дивитися телевізор.

У Хіндлі немає дітей, і зараз, після виходу на пенсію, вона живе в будинку престарілих. Її племінник підтвердив, що Гертруда Хіндлі відмовлялася дивитися телевізор: «Вона дійсно ніколи не знала, що відбувається у світі. Я думаю, тому вона так довго і живе. Вона ніколи не хвилювалася через новини», — сказав він.

 

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1114 | Додав: adminA | Теги: секрет довголіття, 103-річна британка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]