phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:23
Від серцевого нападу - часник

 

Корисні якості часнику світу давно відомі. Зараз вже доведено, що саме цей ароматний овоч здатний допомогти серцю. Він зменшує закупореність судин, знижує ризик серцевих нападів, включаючи стенокардію.

Лікарі прийшли до висновку, що такі щоденні «часникові ліки» допомагають поступово розчиняти холестеринові бляшки і захищають артерії від подальшого пошкодження. Дієві речовини в часнику – антиоксиданти. В ньому за різними даними міститься від 10 до 15 різних антиоксидантів, здатних поліпшити стан артерій і кількість шкідливого холестерину в організмі.

Тому часник бажано вводити в меню з дитинства. Це буде чудовим внеском у здоров’я його серцево-судинної системи. Дорослим же часник показаний щодня, особливо тим, у кого в сімейній історії є сердечники, люди, що пережили інсульти, та й самим постраждалим від нападів часник вкрай необхідний. У період відновлення після інсульту, особливо.

Важливе доповнення: часник для серця корисний також і в обробленому вигляді, на відміну від профілактики ГРВІ, коли дія фітонцидів вища, якщо часник не обробляється термічно.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1478 | Додав: adminA | Теги: від серцевого нападу - часник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]