phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:40
Від високого тиску і для очищення артерій - потужний засіб

 

У наш час практично кожен другий має проблеми з серцево-судинною системою. До того ж, вони є головною причиною інфарктів і інсультів.

Тому вкрай важливо підтримувати цю систему здоровою!

Зазвичай проблеми з судинами супроводжує гіпертонія. Підвищений кров'яний тиск - це одна з найпоширеніших проблем зі здоров'ям, її причиною може бути стрес, ожиріння і інші хронічні проблеми зі здоров'ям.

Чи можете ви уявити собі, що є напій, який здатний прочистити артерії і при цьому нормалізувати рівень холестерину в крові?

З давніх часів існує безліч природних засобів, що дозволяють лікувати серцево-судинні захворювання, такі як гіпертонія.

Ми розповімо вам рецепт перевіреного засобу, який допоможе швидко і ефективно очистити судини і позбавитися від гіпертонії.

Хорошою новиною є те, що цей засіб складається повністю з натуральних інгредієнтів, тому вам варто спробувати цей настій.

Застосування цього засобу допоможе уникнути багатьох проблем із здоров'ям!

Рецепт!

Інгредієнти:

- 4 лимони.
- 4 см кореня імбиру.
- 3 голівки часнику.
- 2 літри води.

Підготовка і використання:

Передусім, наріжте лимони на дрібні шматочки і помістіть їх у блендер, потім очистіть часник і імбир, додавши їх у блендер разом з лимоном і перемішуйте до тих пір, поки суміш не стане однорідною, щоб полегшити подрібнення, можете додати трохи води.

Тепер закип'ятіть воду і додайте в неї приготовану суміш, кип'ятіть впродовж 10 хвилин, а потім видаліть каструлю з вогню і розлийте її вміст по скляних контейнерах.

Залишіть суміш настоюватися впродовж ночі, а до наступного ранку вона буде готова до вживання.

Вживайте цей настій щодня по 1 склянці на голодний шлунок. На третій день ви почнете відчувати позитивні зміни у своєму тілі: від втрати жирів, до регуляції вашого кров'яного тиску.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 875 | Додав: adminA | Теги: засіб, для очищення артерій, високий тиск | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]