phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:31
Від зубного каменю допоможуть засоби

 

Зубний камінь найчастіше утворюється у людей, які споживають м’яку їжу, страждають порушенням обміну речовин або неправильно чистять зуби.

Повністю очистити зуби від каменю може лише лікар стоматолог, але вдома ви можете суттєво відбілити зубки та змусити зникнути більшу половину каменю.

1. Жуйте чорну редьку. Ви можете її не ковтати, але от суттєво відбілити зубки редька вам допоможе. Також можете додати каплю лимонного соку.

2. Залийте однією склянкою води 30 гр кори молодих гілок волоського горіха. Варіть ліки на повільному вогні протягом 15 хвилин. Остудіть відвар і процідіть його. Два-три рази на день змочуйте в ньому зубну щітку і чистіть засобом зуби протягом 5 хвилин. Для профілактики утворення зубного каменю проводьте цю процедуру двічі на місяць.

3. Позбутися від каменя допоможе 3%-ний розчин перекису водню. Після вечірнього чищення зубів змочіть в ньому ватний тампон і прикладіть його до зубів на 2-3 хвилини.

Помітивши на своїх зубах підвищене утворення нальоту і каменя, зверніться все ж до лікаря-стоматолога. Фахівець не тільки приведе ваші зуби в порядок, видаливши з них наліт, але і виявить причину підвищеного каменеутворення, а також порадить найбільш підходящі для вас засоби гігієни порожнини рота.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1044 | Додав: adminA | Теги: засоби, зубні камені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]