phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:16
Види домашніх капців

домашні капці Капці для дому вважаються базовим необхідним елементом, який потрібен чоловікам, жінкам і дітям. Здавалося б, тут не так важливий зовнішній вигляд товарів, достатньо, аби вони були міцними та зручними. Втім, сьогодні виробники пропонують широкий асортимент капців, щоб ви могли обрати модель за розмірами, кольором, декоративними вставками тощо. На сайті інтернет-магазину familystory.com.ua представлені капці, які не лише подарують комфорт, але й дозволять виглядати стильно навіть у себе вдома.

Як не розгубитися під час вибору домашнього взуття? Давайте дізнаємось, на які види воно поділяється.

Види капців для дому за передньою частиною

Якщо швидко роздивлятися кожну модель капців, можна помітити, що вони відрізняються між собою передньою частиною. Вона може бути:

1. Відкритою. Такі капці складаються з підошви та широкої перегородки зверху, яка залишає відкритими пальці ніг. Це переважно літні моделі. Втім, якщо носити таке взуття зі шкарпетками, у капцях буде комфортно навіть, якщо вдома прохолодно.

2. Закриті. Такі моделі повністю закривають пальці ніг, створюючи додаткове тепло. Головний недолік полягає у тому, що у разі використання неякісних тканин нога буде сильно запотівати. Це створює дискомфортні відчуття, неприємний запах тощо. До речі, саме закриті капці найчастіше продаються в утепленому вигляді.

Чоловічі, жіночі та дитячі моделі

Капці для дому сьогодні можна поділити на три основні категорії:

  • - чоловічі;
  • - жіночі;
  • - дитячі.

Вони відрізняються між собою перш за все розмірною сіткою та дизайном. Чоловічі моделі ідуть в розмірі від 39 до 49, жіночі з 36 до 40. Дитячі, звісно, менші, а також вони відрізняються більш цікавим і веселим дизайном з яскравими кольорами, нашивками, написами тощо.

Жіночі моделі переважно представлені у світлий чи яскравій палітрі. А от чоловічі капці найчастіше бувають темними та з лаконічним дизайном.

Види домашніх капців за матеріалами

Усі моделі, представлені сьогодні на ринку домашнього взуття, можуть виготовлятися як синтетичних, так і з натуральних матеріалів. У кожного з них є свої переваги і недоліки. Найчастіше для виготовлення капців для дому використовуються такі типи матеріалів:

1. М’які натуральні тканини. До них належать льон або бавовна, у більш теплих моделях шерсть. Це дорогі та якісні варіанти, які відрізняються особливою м'якістю та привабливим зовнішнім виглядом.

2. Гума. Гумові капці найбільш практичні. Так, вони не м'які, тож особливого комфорту та тепла такі моделі не дають. Втім, вони відрізняються бюджетною ціною та простотою в догляді.

3. Махрова тканина або велюр. Максимально м'які та теплі матеріали, які приємні до шкіри. Такі капці наче пухкі хмаринки, що тримають ноги у комфорті та зігрівають шкіру.

домашні капці

Вкрай нечасто домашнє взуття виготовляють з натуральної чи штучної шкіри. Найчастіше виробники застосовують комбінацію декількох матеріалів, де устілка виготовляється з одного виду тканин, а верхня частина капців з іншого.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 361 | Додав: radymo | Теги: вид, капці, домашні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]