phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:33
Відпаде потреба у щоденних ін'єкціях інсуліну

Експерти розробили пігулки для інсулінозалежних хворих на діабет.

Ліки мають спеціальне покриття, яке дозволяє речовині не розщеплюватися у кишечнику і потрапляти у кров.

Ця пігулка дозволить хворим на діабет не робити щоденних ін'єкцій. Існує 2 типи діабету, які спричинює високий рівень цукру у крові.

Перший – аутоімунне захворювання, найчастіше діагностоване з дитинства.

Другий виявляють у старшому віці й часто пов'язують із зайвою вагою та неактивним способом життя. Усі, хто має діабет 1 типу повинні робити ін'єкції інсуліну щодня.

Для уражених 2 типом захворювання ліки можуть понизити рівень цукру у крові, але якщо недуг прогресуватиме, їм також потрібно буде застосовувати інсулін.

Проте нещодавно науковці розробили проект, за яким інсулін можна споживати у формі капсул, покритих жирною основою. За словами дослідників, найбільшою проблемою у доставці інсуліну є контакт у шлунку.

Протеїни розщеплюються шлунковою кислотою. Одна із можливостей подолати цю перешкоду – "помістити" інсулін у захисне покриття, щоб захистити його від кислот. Зараз триває тестування інноваційних пігулок, зазначає The Daily Mail. Експерименти на мишах показали, що певні сполуки холестосом, наповнені інсуліном, дійдуть до кровоточу. Саме туди повинен потрапити інсулін.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1049 | Додав: adminA | Теги: щоденних ін'єкціях інсуліну, потреба | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]