phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:43
Виявився отрутою цей популярний продукт

 

Найбільш небезпечним для здоров’я людини продуктом австралійські вчені назвали цукор. Продукція, яка містить даний інгредієнт, провокує різні важковиліковні захворювання і знижує показник тривалості життя.

Вчені закликають громадськість відмовитися від вживання “солодкої отрути”, поступово виводячи її з раціону, передає НАРОДНА ПРАВДА.

Відмова від цукру нерідко призводить до зречення від продуктів, що містять штучні підсолоджувачі, які “збагачують” людину до 35 відсотків калорій щодня. Менше споживання цукровмісних напоїв, шоколаду, йогуртів не тільки виявиться корисним для фігури, але і дозволить повністю оздоровитися. Вчені прирівнюють бойкот, оголошений цукру, з відмовою від прийняття великих доз отрути.

Різко відмовлятися від цукру надзвичайно небезпечно, застерігають експерти, так як це може спровокувати серйозний стрес: організм не зрозуміє того, що відбувається, тому можуть виникнути серйозні збої в роботі всіх органів. Вчені радять поступово прибирати з раціону солодкі продукти, адже перехід на жорстку дієту або будь-які зміни в харчуванні в 58 відсотках випадків супроводжуються розладами шлунка.

Поповнювати організм вуглеводами можна абсолютно безпечно за допомогою лактози, що міститься в натуральному молоці. Перехід на здорове харчування відмінно поєднується з вживанням ягід і деяких фруктів. Комплексний підхід до підбору раціону без продуктів з цукром не тільки дозволить зберегти в організмі необхідну кількість поживних мікроелементів, але і сприятливо позначиться на його здоров’ї.

Нагадаємо, цукор називають “дозволеним наркотиком” нашого часу. Багато людей вживають його у надмірних кількостях та не мислять свого життя без цукерок та тістечок. Разом із тим, цукор здатен завдати організму людини чималої шкоди.

Раніше повідомлялося про безумовні ознаки негативного впливу цукру на організм.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: цей популярний продукт, отрута | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]