phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:36
Вивчаєм математику легко

 

Учням 5 класу пропонується цікавий підручник з математики затверджений Міністерством освіти України. Він появився завдяки старанням таким педагогам як: Тарасенкова Н.А., Богатирьова І.М, Коломієць О.М., Бочко О.П. та Сердюк З.О. Його структуру складають 8 розділів та 36 параграфів. Посібник легкий для сприйняття, уся інформація в ньому подається лаконічно та доступно. Ваша дитина зможе швидко освоїти викладений матеріал та одразу ж закріпити його на практиці, виконавши спеціальні задачі.

Математика потрібна кожній людині. Ці знання ми часто використовуємо протягом усього свого життя. Без вмінь лічити, множити, віднімати, ділити чи додавати буде надзвичайно непросто не тільки на роботі, але й у повсякденні. В сьогоднішніх реаліях, коли наука розвивається з неймовірною швидкістю, а ми живемо у вік швидкоплинної інформації, коли дані доповнюються і змінюються з кожною хвилиною, вкрай важливо вміти швидко пристосовуватися до цих змін та прораховувати їх.

Щоб бути успішним в житті, необхідно обов’язково набути вмінь рахувати, а також обмірковувати та робити висновки. Саме цього навчає нас математика і саме для цього був створений цей підручник. Він навчить вашу дитину ставити запитання та шукати на них відповіді в момент розв’язування задач, що потім зуміти зробити обґрунтований висновок. В цьому їм буде сприяти вміло підібраний матеріал, де розставленні логічні акценти. Наприклад вивчаючи певну тему, слід звернути максимальну увагу на текст поміщений у рамку. В ній виділені самі важливі тези та формулювання, котрі необхідно запам’ятати і головне зрозуміти. Без їхнього розуміння, теоретичні знання неможливо буде застосувати на практиці. Як тільки їх буде засвоєно, тоді будь-яка задача почне даватися легко і швидко. Також тут курсивом виділяються наукові назви та поняття.

Спеціальна рубрика «Пригадайте головне», що розміщена в кінці кожного параграфу, допоможе перевірити чи якісно засвоєний учнем матеріал параграфу. Також усі розділи закінчуються контрольними запитаннями і тестовими завданнями. Вони допомагають перевірити рівень засвоєння набутих знань. Всі задачі розділені на чотири рівні складності. Переходячи з рівня на рівень все вище, дитина в кінцевому результаті оволодіє глибокими знаннями з даного предмету. Щоб придбати математику за 5 клас від цих авторів, або ж будь-який інший підручник чи книгу для навчання, завітайте на сайт інтернет магазину Буклетка - http://ru.bookletka.com/

Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 1456 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]