phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:21
Виводимо сіль з організму

 

 

1. Пийте більше рідини. Дорослій людині необхідно в середньому близько 2 літрів води в день. При нестачі води обмінні процеси в організмі загальмовуються, і виведення солей відбувається менш активно.

2. При хронічних порушеннях в сольовому обміні необхідно звернутися до лікаря. Виявити надлишок в сечі тих чи інших солей можна самостійно в домашніх умовах. Зберіть в ємність ранкову сечу та дайте їй відстоятися добу. Осад білого кольору на стінках дають фосфати, лужні і кальцієві солі. Червоні кристали вказують на надлишок сечової кислоти. Якщо на дні банки з'явився чорний або червоний осад, в організмі накопичуються оксалати.

3. Білі солі часто накопичуються в хребті, викликаючи остеохондроз. Позбутися від них можна, якщо пити чай з моркви дикої.

4. Хорошим засобом для виведення солей вважаються рис і гречана крупа. Залийте ввечері 2 столові ложки меленої гречки склянкою кефіру, перемішайте і з'їжте вранці. Всього п'ять днів такого сніданку допоможуть вам очистити організм і істотно поліпшити обмін речовин. На ніч залийте 3 столові ложки рису літром води. Вранці злийте воду, залийте свіжу і прокип'ятіть 5 хвилин. Знову злийте воду і знову кип'ятіть 5 хвилин. Цю процедуру необхідно повторити чотири рази. Зварений таким чином рис необхідно з'їсти і після цього 3:00 утримуватися від прийому їжі. У цьому випадку рис виконує функцію сорбенту. Він витягає з організму і виводить солі.

5. Пам'ятайте, що займатися виведенням солей в домашніх умовах не рекомендується людям із хронічними захворюваннями нирок і печінки. Також небезпечні подібні процедури можуть бути для гіпертоніків і людей з порушенням обміну речовин.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1375 | Додав: adminA | Теги: виводимо сіль з організму | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]