phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:00
Вхідні двері: що краще для захисту

 

Броньовані двері

За якихось 20 років вхідні двері пройшли величезний еволюційний шлях: від тонкого фанерного полотна до важкого металевого монстра із замками підвищеної взломостойкості. Але є двері, які стоять у еволюційному ланцюжку особняком - це броньовані двері. На варті вашої власності і безпеки - броньовані двері стоять як грізні вартові. Такі двері підійдуть в приватний будинок і в квартиру, у той же час якісні броньовані двері ви зможете вибрати на свій смак на сайті dveri-molotok.com.ua.

Замки

Для цього всі двері в незалежності від ціни і комплектації, виготовлені з 2 мм сталі і оснащені замками сейфового типу, а за індивідуальним замовленням на двері можуть бути встановлені ммногосистемні замки, куленепробивні вічка й магнітні накладки на замкову щілину.

Зовнішня функціональність і краса

Якщо безпека стоїть на першому місці, то зовнішня функціональність зазвичай йде на другий план, але тільки не у випадку з дверима. Вони дійсно дуже красиві, оброблені натуральним масивом сосни або дуба з різними фрезеруваннями, фотопанелю. Всі броньовані та сталеві двері мають спеціальне лакове покриття завдяки якому, вони не тьмяніють від дощу, сонця, снігу або частих дотиків.

Фасад

Фасад дверей може бути оснащений склопакетом, декорований металом або прикрашений кованими елементами ручної роботи. За сталевими дверима буде гарантовано тепло завдяки спеціальному утеплювачу і дублюючому ущільненню. Будь-які двері можуть бути замовлені за індивідуальними розмірами. Це відмінний привід для того, щоб ваші власні вхідні двері дісталася до вищого ступеня еволюційного розвитку.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 1151 | Додав: radymo | Теги: броньовані двері | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]