phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:54
Все щоб потрібно за доглядом волосся

Все щоб потрібно за доглядом волосся

Сучасний метод догляду за волоссям - кератінове випрямлення

Кератинове вирівнювання волосся - поширена процедура, яка відновлює зміст кератину у волоссі. У свою чергу кератин - важливий елемент структури волосся, з його допомогою вони виглядають живими, здоровими і доглянутими.

Численні фарбування, завивки і укладання, а так же неправильний догляд в домашніх умовах, забруднене міське повітря, погана екологія все це впливає на структуру волосся, втрату блиску і здорового вигляду. До речі, якщо вас цікавлять якісна фарба для волосся, яка не завдасть значної шкоди, тоді радимо відвідати портал tufishop.com.ua.

Під час процедури кератинового випрямлення, волосяний фолікул і волосяний стрижень наповнюються речовиною, яка схожа за складом з природним кератином. Вона надійно закріплюється в структурі волосся під дією високої температури випрямляча. Детальніше про кератинування волосся  можна дізнатися на сайті tufishop.com.ua.

Результат процедури кератинового випрямлення видно відразу, це - гладке, пряме, шовковисте волосся з ідеальною структурою. Так само кератинове випрямлення є відмінним рішенням проблеми посічених кінчиків, відновлення волосся після невдалих експериментів. Так само процедура допоможе власницям тонких і неслухняних волосся отримати бажаний результат - міцне, здорове та гарне волосся.

Процедура підходить для всіх типів волосся і не має протипоказань. Жінкам з кучерявим волоссям кератинове випрямлення буде чудовою альтернативою щоденним випрямляння в домашніх умовах. До складу засобів для кератинового випрямлення входять екстракти природних рослин і мінералів, які дбайливо піклуються про волосся протягом довгих місяців після процедури.

Пивні маски для волосся

Пиво застосовувалося для лікарських засобів ще з давніх часів. Наші дідусі і бабусі використовували цей цілющий напій для відновлення тканин тіла, для зміцнення волосся, чистоти шкіри і т.д.

Лікувальна терапія пивом - це відносно молоде явище. Сьогодні дуже популярно використання певних масок для зміцнення волосся в домашніх умовах. Компонентами, в яких є пиво, яке благотворно впливає на все тіло: очищає судинну систему, уповільнює старіння, допомагає відновлювати м'язові тканини. Недавно науковці також відкрили, що пиво сприяє розчиненню каменів у нирках! Власне кажучи, також з пива роблять маски для волосся, про якы детальніше ми розповімо в цій статі.

З чого ж складається цей напій?

Хміль. Один з основних компонентів. У народній медицині хміль використовували в якості заспокійливого і розслабляючого засобу. Також в ньому міститься естроген і поліфенол, який проявляє антисептичні та антибактеріальні властивості.

Солод. Містить в собі мінеральні сполуки, вуглеводи, вітаміни і органічні кислоти. Завдяки цьому знижується можливість появи пухлинних утворень. Що стосуэться краси зачісок, то як раз завдяки наявності цього інгредієнта в напої такі чарівні модні зачіски деяких голлівудських красунь. Кетрін Зета-Джонс не приховує того, що іноді використовує пиво для відновлення блиску своїх локонів.

Пивні дріжджі - це ще один важливий компонент, який не тільки омолоджує шкіру, але і розгладжує зморшки.

Крім усього цього в пиві є безліч вітамінів:

B1 - позитивно впливає на мозкову активність і нервову систему;
B2 - робить ваше волосся здоровими і міцними;
B5 - дозволяє запобігти появі сивини;
B6 - корисний для нормального функціонування печінки.

Далі ми наведемо приклад декількох масок для волосся на основі пива.

Маска перша. Дамо вашому волоссю нове життя.

Беремо півсклянки кефіру (можна кислого молока) і змішуємо з такою ж кількістю пива. Далі наносимо на волосся, трохи масажуємо. Після накриваємо поліетиленом і зверху великим махровим рушником. Ми залишаємо так на 20-30 хвилин. Після закінчення процедури змиваємо все теплою водою і висушуємо волосся, а допоможуть вам в цьому фени, вибрати які можна на tufishop.com.ua.

Така маска стане для вашої зачіски просто справжнім чудодійним препаратом, регулярне і правильне застосування якого назавжди позбавить вас від проблем з лупою, ламкістю волосся і сивиною.

Маска друга. Для збільшення густоти волосся і зміцнення коренів.

Візьміть 200 грам житнього хліба (найкраще свіжого) і залийте його 400 грамами пива. Дайте суміші відстоятися 2-3 години. Після гарненько збийте отриману масу за допомогою блендера.

Наносити маску найкраще великим шаром на 20 хвилин. Голову бажано укутати в два шари целофану і зверху накрити рушником. Змивати маску тільки теплою водою, можна також сполоснути слабким розчином яблучного оцту. Тепер ваша зачіска буде непереборна.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2472 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]