phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:28
З чого потрібно починати будівництво власного будинку

Найперше, перед тим, як взятися до будівництва власного будинку, треба точно переконатися, що це Вам потрібно і, що Ви не передумали.

Вибрати, який будинок Ви хочете зводити. Це має бути одноповерховий дім, мансарда чи двоповеховий? Цей будинок для постійного проживання чи для тимчасового відпочинку, від цього буде залежати вибір матеріалів будівництва. Після цього треба оцінити свій бюджет та свої можливості з кошторисом будування будинку, який Ви б хотіли отримати.

Маючи земельну ділянку, треба визначитися з місцем розташування будинку. Правильне розташування будинку залежить від таких факторів: сторони світу, ландшафт ділянки, заїзд машини та розташування садової частини( сад, город, квітник). Потрібно обдумати, в яких кімнатах треба природнє сонячне освітлення.

Перед тим, як почати будівництво, потрібно оформити необхідні дозвільні документи. Маючи свідоцтво про право власності на землю, необхідно отримати дозвіл на підключення газу та електрики. Тепер розробити проект будівлі та узгодити його з головним архітектором по місцю даної земельної ділянки. Багато гарних готових проектів будинків є на цьому сайті https://www.arthaus-bud.ua/ Маючи ці документи, можна отримати дозвіл на будування будинку.

Вибір технології будівництва.

З чого будувати будинок? Важливе рішення для кожного, адже сучасних технологій є все більше і більше, а вибрати оптимальний варіант стає все складніше. Будинки будують з таких матеріалів: цегла, блоки, дерево, СІП-панелі, технічна конопля. Проте на сьогоднішній час актуальними є каркасні будинки. Оскільки вони є екобудівлями (екологічність, економічність та енергоефективність). Будівництво каркасних будинків не є дуже дорогим, проте будинки за цією технологією є міцними та якісними. Зведення такого будинку не є дуже складним. За мінімальні терміни (3 місяці) вже можна буде заселятися в новозведений будинок та насолоджуватися проживанням в ньому.

Вибір фірми, яка буде створювати Ваше житло. Сьогодні є багато будівельних компаній, які будують будинки за сучасними технологіями,”будинки під ключ”. Звичайно, буде краще укласти договір на будівництво з фірмою, ніж самому шукати матеріли, майстрів та за всім слідкувати. Є ряд хороших компаній, які відповідають за зведення будинків, роблять це швидко та якісно, за відносно недорогу ціну. Удачі, в початку стаорення Вашого дому!

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 1279 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]