phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:25
Кращим видом солодощів вчені визначилися

 

Медики рекомендують вживати мармелад навіть тим, хто худне і старанно обмежує себе від харчових надмірностей.

Якісний мармелад піде на користь всім, адже він сприяє оздоровленню організму. Вживання мармеладу на їх думку не лише втамовує потребу в солодкому, притаманну багатьом людям, але навіть може захистити від розвитку пухлин.

«Мармелад містить пектин, який сприяє більш активному виведенню з організму небажаних речовин, включаючи токсичні компоненти, накопичення яких призводить до розвитку пухлинних процесів», – розповіли про це наукові фахівці.

Вчені стверджують, що пектин може сприяти виведенню з організму людини важких металів побічних продуктів метаболізму, холестерину, анаболіків, жовчних кислот. З цією властивістю пов’язаний той факт, що мармелад є відмінним антидепресантом. У подібному ефекті мармелад не поступається визнаному шоколаду, причому він менш калорійний, а, отже, безпечніший для фігури.

Втім, споживання мармеладу як і будь-яких солодощів необхідно контролювати, щоб уникнути зайвої ваги. Крім того, важливо, щоб продукт не містив у собі багато штучних добавок і не мав додаткових калорійних доважків, – наприклад, у вигляді цукрового обсипання або шоколадної глазурі.

«Вибирайте мармелад правильно – по відтінку він повинен наближатися до натуральних тонів, а не бути яскравого кольору, такі ласощі містять багато барвників. По своїй структурі цей мармелад повинен бути однорідним і з кислуватим присмаком, непрозорим», – поділилися експерти.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 662 | Додав: adminA | Теги: кращий вид солодощів, вчені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]