phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:45
З паразитами в організмі борються натуральні продукти

 

В боротьбі з паразитами вашому організму допоможуть поширені природні ліки.

Паразитарні хвороби поширені набагато ширше, ніж здається більшості людей. Існує багато різних видів паразитів. По суті, є велика ймовірність, що у вас і у третини ваших знайомих в організмі живуть паразити. Якщо припустити, що існує велика кількість поширених паразитів, про яких ми ще не знаємо, то можна зробити висновок, що від паразитів страждає більшість з нас. Якщо піти далі і віднести до паразитів грибок Кандида (більшість людей не вважають грибок паразитом, хоча він підходить під це визначення), тоді можна стверджувати, що найбільша частина населення світу має проблеми зі здоров'ям через паразитів.

Нижче представлений список з восьми натуральних продуктів, вживання яких допоможе вам впоратися з паразитами в організмі.

Часник бореться з усіма шкідливими організмами, які можуть завдати шкоди вашому здоров'ю. Часник ненавидять не тільки вампіри, але і віруси, грибки, бактерії, паразити і рак. Часник – абсолютно вражаючий продукт, який є кращим у своїй справі – боротьбі з вірусами і бактеріями. Він навіть здатний виводити з організму важкі метали. До того ж часник дуже ефективно відлякує кровосисних паразитів, наприклад комарів, кліщів і бліх.

Фітотерапевти люблять чорний горіх (Juglans nigra) та його зелену шкаралупу за здатність очищати кров і кишечник. Шкаралупа чорного горіха використовується для лікування грибкових інфекцій. Сік зеленої шкаралупи застосовується для знищення паразитів. Використовувати потрібно тільки зелену шкаралупу.

Полин гіркий (Artemisia absinthium) – це багаторічна трав'яниста рослина з маленькими жовто-зеленими квітками. Листя і квітки полину використовуються для лікування захворювань шлунка, а також полин є потужною зброєю проти кишкових глистів. Вагітним і годуючим груддю жінкам слід уникати вживання полину. Полин володіє потужними антимікробними властивостями і використовується при лікуванні інших інфекцій.

Ефірне масло гвоздики використовується для знищення яєць глистів, які паразити відкладають в кишечнику людини. Вважається, що гвоздика – це єдиний натуральний продукт, здатний знищувати яйця майже всіх паразитів.

Тріо з чорного горіха, полину і гвоздики здатне порушувати життєві цикли паразитів. Крім того, гвоздика володіє антибактеріальними, противірусними та протигрибковими властивостями. Масло гвоздики має сильний протимікробний ефект широкого спектру.

Чебрець – одне з кращих трав'янистих рослин для стимуляції вилочкової залози – головної залози імунної системи. Чебрець допомагає стимулювати природні захисні механізми людського організму і дуже добре поєднується з ехінацеєю для поліпшення стану імунної системи. Масло чебрецю може скоротити зростання будь-яких паразитів, а також воно вбиває паразитів, що знаходяться в шлунково-кишковому тракті.

Масло орегано містить дуже велику кількість знищуючих вільні радикали антиоксидантів, а також має антипаразитарні, противірусні, антибактеріальні та протигрибкові властивості. Масло орегано ефективно вбиває всі шкідливі організми і здатне знищити мікробне середовище в кишечнику. Результати багатьох досліджень свідчать про ефективність масла орегано в боротьбі з різними захворюваннями, від паразитичних хвороб до раку.

Коптис китайський (Coptis chinensis) століттями використовувався в традиційній китайській медицині для лікування всіх типів інфекцій, в тому числі бактеріальних, паразитарних, протозойних і кандидозу. У коптисі китайському міститься речовина під назвою берберин, яка відповідає за широкий спектр протимікробних властивостей рослини.

Харчовий діатоміт абсорбує метил, ртуть, кишкову паличку, ендотоксини, віруси, залишки фосфорорганічних пестицидів і ліків. Позитивний вплив діатоміту на організм полягає у знищенні кишкових паразитів, підтримці балансу флори кишечника, вбивство вірусів і абсорбуванні токсинів. Діатоміт відмінно очищає кишечник. Єдиний відомий побічний ефект – це здатність діатоміту подразнювати легені при вдиханні; речовина являє собою дуже дрібний порошок.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1171 | Додав: adminA | Теги: організмі борються натуральні проду, паразитами | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]