phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:45
Захищає від хвороб стакан води вранці

Стакан води вранці захищає від хвороб

Медики рекомендують після пробудження випивати склянку води, а також приймати склянку води за півгодини або за 20 хвилин до кожного прийому їжі. При нестачі води сповільнюється робота органів виділення і всіх інших систем організму, що створює ідеальне середовище для захворювання.

За словами лікарів, у процесі обміну речовин в організмі утворюється внутрішня волога, проте її однієї вкрай недостатньо для нормального функціонування здорового організму. Якщо води організму не вистачає, то насилу спорожняється кишечник, довше затримуються токсини через зниження активності видільної системи. Все це призводить до уповільнення обмінних функцій — людина набрякає , швидко набирає вагу, погано себе почуває.

При цьому медики нагадують, що соки та інші напої не можуть замінити просту чисту воду. Справа в тому, що поживні речовини створюють досить великі конгломерати, які проходять тільки у міжклітинний простір. Однак просочитися в саму клітку, щоб живити її, вони не в змозі — для цього необхідні молекули води.

Фахівці радять регулярно зволожувати організм протягом дня, так як подібна звичка покращує обмін речовин і насиченість тканин водою. Пити воду слід в залежності від погоди та стану, не допускаючи надлишку рідини, що перевантажує нирки і викликає набряки. Для цього добре починати ранок зі склянки води, і не запивати вологою їжу, а вживати воду між їжею. Її корисно пити за деякий час до кожного прийому їжі, а після їжі — пити тільки через півтори години. Поглинати воду потрібно повільно, немов цідячи крізь зуби — так клітини і тканини краще насичуються вологою.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1089 | Додав: adminA | Теги: захищає від хвороб стакан води вран | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]