phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:27
Захистить від багатьох хвороб регулярне вживання яблук

Всім відомо, що яблука не просто найпоширеніший і найдоступніший фрукт, збагачений вітамінами і мінералами, а й продукт, який дуже корисний для здоров’я. Правда, корисними яблука можна назвати тільки в тому випадку, якщо їсти їх разом з шкіркою, оскільки в їхній м’якоті міститься мізерна кількість тих речовин, які ми хочемо з них отримати.

Вчені неодноразово досліджували вплив яблук на здоров’я і організм жінок, чоловіків, дітей і людей похилого віку, в результаті чого зробили кілька висновків щодо того, для чого найбільше корисний даний фрукт і чому.

Що такого вміщує в собі яблуко, що його називають суперфуд?

Яблука багаті нутрієнтами, які забезпечують нормальну життєдіяльність організму. Нутрієнти діляться на макро- і мікроелементи, а також амінокислоти, які прискорюють обмін речовин і поліпшують травлення в цілому. Плюс до всього, дані речовини піклуються про те, щоб процеси передчасного старіння не подужали організм людини і він якомога довше залишався молодим і здоровим.

Які захворювання можна попередити, якщо включити в раціон харчування яблука?

– рак грудей, простати, кишечника і легень;

– інфаркти та інсульти, а також інші захворювання серця і судин;

– ожиріння і цукровий діабет;
– бронхіт, астма, пневмонія та інші захворювання дихальних органів.

Їжте яблука щодня і кожен раз вибирайте різні сорти, оскільки набір компонентів в них теж відрізняється,  і те, що є в червоному яблуці,  може не бути в зеленому.

Нагадаємо, гранати, червоні сорти винограду, груші, гриби, сочевиця, соя і зелений горошок допоможуть запобігти раку. Такий тип їжі має позитивний вплив на “аутофагію” – поглинання клітиною власних шкідливих компонентів, – запобігаючи запальні процеси в організмі.

Також ми писали про те, що група дослідників виявила, що підвищені дози вітаміну С і ніацину, або вітаміну B3 знищують стовбурові клітини раку. Опубліковане журналом Cell Biology International дослідження показало, що при впливі низьких і високих доз вітаміну C і ніацину на стовбурові клітини пухлин кишечника, дія протилежна.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: хвороби, захист, вживання яблук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]