phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:53
Захворювання, викликані сидячим способом життя, медики назвали
ВКРАЙ НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ СИДЯЧИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ НАДАЄ ЗДОРОВ'Я СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ ЛЮДИНИ.

Раніше експерти вважали, що фізичні вправи допомагають запобігти негативним наслідкам сидячого способу життя. Однак нові дослідження показали, що шкода має накопичувальний характер.

Багато людей у ​​сучасному світі майже весь свій день проводять, сидячи за партою, перед комп'ютерами чи телевізорами, за кермом автомобіля чи на роботі.

Вчені визначили найпоширенішу проблему такого способу життя – діабет. При цьому рівень цукру в крові прямо залежить від того, скільки часу людина просиділа.

Величезні збитки сидяча робота приносить і нашим ниркам. Так, якщо люди сидять на роботі не довше трьох годин на день, у жінок на 30% та у чоловіків на 15% - можливі проблеми із нирками.

При цьому американські вчені підтвердили, що перебування у сидячому положенні більше шести годин на 36% збільшує ймовірність появи раку товстої кишки.

Вкрай негативний вплив сидячий спосіб життя надає і здоров'я серцево-судинної системи людини. Експерти з Австралії провели дослідження та встановили, що у людей, які сиділи на роботі менше чотирьох годин на день, на 50% менше ризик виникнення гіпертонії та серцево-судинних захворювань.

Незважаючи на те, що фізична активність допомагає спалювати зайвий жир у тілі людини, його кількість у районі серця не зменшується. Тому, щоб уникнути ожиріння головного м'яза, необхідно менше сидіти.
Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 134 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]