phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:41
Закликав готуватися до глобальних епідемій Білл Гейтс

 

Білл Гейтс в черговий раз довів, що його інтереси не поширюються лише на суто технологічну сферу розвитку людства. «Батько» Microsoft, проаналізувавши статистику Всесвітньої організації охорони здоров’я, закликав жителів Землі бути готовими до глобальних епідемій, які можуть забрати мільйони життів.

Гейтс, як людина, яка мислить системно, почав своє дослідження зі страшної епідемії іспанського грипу, який до цих пір до кінця не вивчений, але на початку ХХ століття забравший мільйони життів. На думку мільярдера, пандемія носила штучний характер, а значить, з бурхливим розвитком нових технологій, може бути відтворена терористами в ще більш масових формах. Комп’ютерне моделювання показало, що відтворення «іспанки» понесе за кілька місяців життя більш 30 мільйонів чоловік.

Мільярдер попереджує, що якщо вчені всього світу не консолідуються в ім’я загальної мети, то наслідки епідемії виявляться фатальними для всього людства, у якого більше не буде можливості творити історію. Гейтс, відомий як меценат, заснував свою премію для вчених, які розробляють новітні вакцини проти грипу. Більше 12 мільйонів доларів отримає та лабораторія, яка наблизиться до вирішення проблеми небезпечного захворювання.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 713 | Додав: adminA | Теги: Білл Гейтс, глобальні епідемії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]