phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:15
Заможні люди - чого слід у них повчитися

 

 

Реалії сучасного життя диктують більшості людей життя в кредит задля підтримки своїх забаганок. Часто люди купують дорожезні смартфони та харчуються локшиною швидкого приготування, носять одяг, позичений у друзів і намагаються вдати з себе тих, ким вони не є.

Втім все це аж ніяк не можна асоціювати з прагненнями стати багатими та успішними. До вашої уваги кілька правил, яких дотримуються заможні люди.

Вони купують старі речі

Не завжди потрібно купувати нову річ, яка щойно вийшла з конвеєра, щоб відчувати себе успішним. Краще зекономлені кошти вкласти у саморозвиток.

Вони віддають перевагу доступним речам

Багаті люди купують лише те, що їм по кишені. Вони не будуть брати кредитів, які обтяжуватимуть сімейний бюджет. Навчіться й ви.

Вони купують якісні речі

Замість того, щоб купувати дешевий товар – вони обирають той, який прослужить якомога довше. Не забувайте, що скупий платить двічі.

Вони готові чекати

Психологи провели цікавий експеримент. Групі людей запропонували два варіанти: їм зараз дадуть 5 доларів, або 10 доларів, але через певний проміжок часу. Не дивно, що більшість віддала перевагу першому варіанту, і лише кілька людей погодилися зачекати, щоб отримати свої 10 доларів. Цей дослід показує, що багаті люди готові чекати кращих пропозицій, вкладати гроші та отримувати результат через певний проміжок часу.

Вони не виходять на пенсію

Для них невідоме таке поняття, як "пенсія". Так, багаті люди можуть собі дозволити відпочивати, коли їм заманеться, але відходити від справ – не в їхніх принципах.

Вони економлять

Кожного дня маркетологи "змушують" нас купувати. Часто ми й самі не усвідомлюємо, що нещодавня покупка – це не наш вибір, а те, що ми зробили під впливом реклами. Багаті люди купують лише те, що їм дійсно потрібно, а не витрачають гроші на всілякі витребеньки;

Вони користуються знижками

Багаті люди не лінуються відслідковувати акції, знижки та спеціальні пропозиції. Знову-таки, навіщо платити більше, якщо є можливість заощадити?

Вони планують бюджет

Всі багаті люди планують свої фінанси. Вони враховують витрати та доходи, відсотки за вкладами, подарунки тощо. Словом, на рахунку кожна копійка. Тут дуже важливо бути чесним із самим собою та не "забувати" враховувати всі витрати.

Не виглядають багатими

Багаті люди не потребують того, щоб демонструвати всім, що вони заможні. Вони в більшості випадків мають адекватну самооцінку та виглядають цілком звичайними людьми.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: у них повчитися, заможні люди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]