phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:04
Засіб для очищення печінки і прискорення метаболізму

 

 

Цей сік - ідеальний спосіб відновити клітини печінки і прискорити метаболізм! Ви будете відмінно себе почувати і ваша вага прийде в норму!

Наша печінка відіграє близько 500 різних функцій, включаючи нейтралізацію токсинів, боротьбу з інфекцією і виробництво білків і гормонів.

Печінка є найбільшим в організмі природним фільтром, який безперервно очищає організм від шлаків, токсинів і допомагає організму позбавлятися від отруйних відходів.

Печінка піддається навантаженню при надходженні в організм алкоголю (чим більше алкоголю поступає, тим більше клітин печінки ушкоджується), а також вживання смажених, копчених, жирних продуктів.

Клітини печінки починають гинути і заміщаються жировою або сполучною тканиною. Але наша печінка має унікальну здатність до відновлення, навіть у тому випадку, коли клітини вже стали жировими.

Склад:

- 25 г стебла селери
- невеликий шматочок імбиру (1 чайна ложка натертого кореня імбиру)
- 125 г свіжій червонокачанної капусти
- 1 лимон
- 250 г свіжих груш
- 10 г листя м'яти
- 500 мл води

Приготування:

Ретельно вимийте усі інгредієнти, але не очищайте їх. Покладіть все у блендер, окрім лимона. Додайте води і добре перемішайте до однорідної маси.

Потім натерти біля ½ столової ложки цедри лимона. Вичавіть сік лимона. Потім додайте лимонний сік, м'яту і лимонну цедру до отриманого напою і перемішайте.

Використання:

Пийте цю суміш двічі в день для досягнення найкращих результатів по 120-150 мл між прийомами їжі.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1074 | Додав: adminA | Теги: метаболізм, очищення печінки, засіб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]