phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:53
Затримка рідини, зайва вага, токсини - простий засіб для боротьби

 

Сьогодні багато людей мають серйозні проблеми з зайвою вагою, і хоча багато людей думають, що це стосується тільки зовнішнього вигляду, але це зовсім не так. Зайва вага дає додаткове навантаження на всі органи системи, кістки, суглоби і навіть впливає на наш настрій.

Життя людей, які позбулися всього лише декількох кілограмів зайвої ваги, повністю змінюється. Вони стають більш рухливими, активними і їх самопочуття значно поліпшується.

Ми вам пропонуємо простий рецепт з натуральних інгредієнтів, який допоможе вам поступово позбуватися зайвих кілограмів і зміцнити своє здоров’я!

Це один з кращих домашніх засобів для схуднення і детоксикації організму і складається він з яблука і готується як чай легко і швидко.

Всі інгредієнти, які входять до складу цього напою, є особливими, коли справа доходить до втрати ваги, позбавлення організму від токсинів, спалювання жирів, а також для запобігання та усунення різних легких і хронічних захворювань.

Чай для боротьби з затримкою рідини, зайвою вагою і токсинами.

Інгредієнти і спосіб приготування:

На один літр очищеної води:
1 чайна ложка сухих або свіжих листків базиліку,
2 яблука,
1/2 чайної ложки натертого свіжого кореня імбиру,
1 чайна ложка цейлонської кориці.

Візьміть каструлю, наповніть водою, додайте нарізані яблука, імбир і корицю, дочекайтеся, доки вода закипить і додайте базилік, накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Нехай настоюється 15 хвилин.

Цей чай слід вживати натщесерце і за півгодини до кожного прийому їжі до тих пір, поки ваша вага не буде повністю в нормі.

Якщо слідувати цьому методу, то ефект буде помітний вже після першого тижня.

Лікарські властивості інгредієнтів цього рецепту:

яблуко

У них є здатність стимулювати спалювання жирів і очищення організму в рекордно швидкі терміни. З першого ж дня вживання, ви почнете втрачати вагу, додатково збільшуючи м’язову масу і це дасть вам додаткову енергію для тренування і усунення зайвої рідини.

імбир

Він покращує поглинання поживних речовин, які надходять в організм разом з їжею. З іншого боку, він здатний очищати артерії і проводити детоксикацію організму, завдяки своїм антибактеріальним якостям.

кориця

Вона регулює рівень глюкози, холестерину і тригліцеридів, а також прискорює роботу метаболізму і травної системи, тому рекомендується для усунення зайвих кілограмів.

базилік

Відмінний засіб для усунення зайвої рідини, очищення організму і поліпшення настрою. Він допоможе регулювати ваш апетит і прискорить метаболізм.

Пам’ятайте, що перед застосуванням засобів народної медицини потрібна консультація лікаря.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1261 | Додав: adminA | Теги: затримка рідини, зайва вага, засіб для боротьби, токсини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]