phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:15
Завдяки rst.ua стали відомі деталі про лінійку MINI, на яку чекає автобазар Івано-Франківськ та й вся Україна


Деталі про лінійку MINI третього покоління, на які вже з нетерпінням чекає автобазар Івано-Франківськ та й вся Україна, опубліковані виданням rst.ua. За даними джерел в BMW, до 2020 року потенційно можуть бути випущені в серію аж 23 різних моделі, і розширення лінійки MINI має відіграти велику роль у цьому розмаїтті. А найпопулярнішою моделлю в новій лінійці, створеної на базі нової передньопривідною платформи UKL1, повинен стати п'ятидверний хетчбек. Також єдина платформа обіцяє зниження витрат і зростання якості.

Втім, додаткові двері в MINI третього покоління будуть незвичайними. Задні двері будуть зменшеного розміру. Це незручно для дорослих, але клієнти, як запевняють у BMW, просили більше місця на задньому сидінні для дітей. Так що на початку продажів нової лінійки в салонах повинні з'явитися три моделі: п'ятидверний MINI, "гаряча" версія MINI S, а також звичне купе. Очікується, що зовнішність новинки запозичать у концепту Rocketman.

Платформа UKL1 передбачає дві базових довжини автомобіля, а також дві опції по висоті крісел автомобіля. І MINI збирається використовувати це на всю котушку. У новому поколінні покупцям запропонують модель Traveller - невеликий спортивний автомобіль з поліпшеною прохідністю, схожий на BMW Concept Active Tourer. Ймовірно поява невеликого, але шикарного седана, націленого на азіатські ринки. Модель Countryman в новому втіленні стане справжнім кросовером, на відміну від нинішньої, яка нагадує п'ятидверний розпухлий MINI зі збільшеним кліренсом. Модель Clubman повинна збільшитися в розмірах і, швидше за все, втратить свої "клубні двері", які не вразили покупців.

За винятком деяких "гарячих" моделей, лінійка MINI буде оснащуватися новим трьохциліндровим мотором BMW об'ємом 1,5 літра. Будуть бензинові і дизельні версії, а ось з приводу гібрида ясності поки немає. Така модель явно додасть продажів на ринку США, але в BMW поки не впевнені, що дорожнеча розробки в підсумку виправдає себе. Тим більше що дизельні MINI, за розрахунками, вже будуть викидати в атмосферу менше 90 г CO2 на кілометр.

Перед новими MINI поставлена амбітна мета: продажі моделей марки повинні зрости з нинішніх 300 тисяч на рік до 450 тисяч.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2857 | Додав: admin | Теги: автобазар Івано-Франківськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]