phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:15
Здоровий секс - чоловіче довголіття

Розкрита таємниця чоловічого довголіття

Як збільшити тривалість життя чоловіків, настільки короткого? Для цього буде потрібно налагодити їм хороше сексуальне життя.

Італійські вчені провели серію досліджень і виявили, що здоровий секс скорочує число проблем з серцем у чоловіків. А це, в свою чергу, означає збільшення тривалості життя сильної статі.

Дослідження проводилося для Італійського товариства сексуальної медицини, яке зараз проводить щорічний конгрес у місті Модена. "Ведучі активне сексуальне життя, віддані своїм партнерам чоловіки рідше скаржаться на проблеми з серцем і живуть довше, як показало наше дослідження, - говорить доктор Еммануель Джанніні. - При збільшеній сексуальної активності організм виділяє більше тестостерону, який знижує рівень депресії, призводить до стабілізації діяльності серцевосудинної системи і поліпшенню метаболізму".

Доктор Джанін разом з колегами проводили дослідження на базі Університету Флоренції. У ньому брали участь більше 4 000 чоловіків. Виявилося, що здоровий секс і вірність у відносинах дуже важливі, оскільки у зрадника спостерігалося більше проблем з серцем. Пояснення у цього явища просте - таким людям доводиться приховувати романи на стороні, що призводить до збільшення рівня стресу.

А ось погане сексуальне життя або його відсутність здатна спричинити депресію. Що до тестостерону, то цей гормон у великих кількостях спалює зайві запаси цукру в організмі, скорочуючи тим самим ризик захворювань серця. І з віком цілюща профілактична сила здорового сексу у чоловіків зберігається.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2141 | Додав: adminA | Теги: довголіття, Здоровий секс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]