phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:50
Зелена кава для схуднення - мої враження

 

Зима не пройшла даремно, три кілограми на вазі і два сантиметри в об'ємі. Настав час для боротьби з зайвою вагою. На цей раз я вибрала зелену каву для схуднення, дуже вже цікаво було, чи дійсно вона так допомагає чи це просто рекламних хід. Одразу скажу, що лише на каву ставки не робила, дієта і фітнес обов'язкові завжди.

Одразу зіткнулась з першою проблемою: придбати зелену каву для схуднення в магазинах неможливо, тому довелось купляти через інтернет. Поки шукала, мене переслідувала реклама, обіцяли швидке схуднення з чудо-кавою на 20 кілограм за місяць, але я вистояла і розібралась детальніше. В результаті я дізналася, що таке насправді зелена кава для схуднення. Виявилось, що це звичайні необсмажені кавові зерна.

Я взяла на пробу кави в зернах та меленої, про що потім не пошкодувала, тому що змолоти зелену каву неможливо. Що я тільки не робила з нею, і в кавомолці молола, і в блендері, і в м'ясорубці - все марно. В результаті я її просто обсмажила в духовці. Самостійно смажити каву дуже цікаво, але на смак вона програє магазинній, мабуть я трішки перетримала.

Мелену зелену каву я вже використала за призначенням, заварила як годиться: дві ложки на стакан кип'ятку. Також додала пів ложки імбиру. На смак цей напій мені не сподобався, тому я додала до нього лимон та мед, ось так вийшло досить прийнятно. Колір кави майже не зелений, схожий на звичайний трав'яний настій. Пила зелену каву три рази на день за десять хвилин до їди.

Пройшов майже місяць, і тепер я можу поділитися своїми враженнями та результатами схуднення.

 - До специфічного смаку я звикла, тепер він мені дуже подобається, мед замінила на замінник цукру - так менше калорій.

- Почувала я себе дуже бадоьро, постійно хотілося щось робити, не сидіти на місці, тренуватися було дуже легко.  Мабуть це заслуга кофеїну і антиоксидантів.

- Зменшився апетит, тепер після обіду я не кружляла біля холодильника в пошуках чогось солодкого. Це для мене дуже важливо, тому що я дуже люблю солоденьке. Взагалі переносити дієту з зеленою кавою для схуднення виявилось набагато легше.

Ну і саме головне - пройшов місяць і я повернула свою звичну вагу. Звичайно схудла я завдяки вправам та дієті, але з впевненістю можу сказати, що зелена кава набагато полегшила і пришвидшила мій процес схуднення. Тепер вона завжди буде в моєму раціоні як корисний натуральний напій, а також для профілактики, щоб не набрати вагу.

Наталя.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1834 | Додав: radymo | Теги: зелена кава для схуднення | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]