phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:31
Жінці більше не потрібні чоловіки - в якому віці

 

Втомлені очі, «вушка» на боках і облуплений лак на нігтях… У кожної жінки настає момент, коли чоловіки перестають її цікавити. У всіх він свій – 30 років, клімакс або пенсія.

Жінка

Як же впізнати цю жінку? Вона тримає серце під замком і щодня перевіряє, чи надійний замок. Вона не довіряє чоловікам, не шукає поглядом флірту і не уявляє, що є той, хто всі коштовності світу готовий кинути до її ніг.

А тепер поговоримо про розплату за “закрите серце”. Як зазвичай виглядають такі жінки? Правильно, вони стають “тітками”. І ніякі молодильні яблука не змінять цього. І це незважаючи на те, що наш світ усипаний картами, які ведуть до фонтанів молодості: там – ботокс, там – золоті маски, ще далі – дієти, ванни з молока. Та тільки після них погляд не світиться, не з’являються грайливі посмішки.

Ви коли-небудь звертали увагу, як виглядає закохана жінка? Це та, яка крутить на пальці провід дискового телефону. Яка зовсім ранньою весною в легкому тренчі і з рожевим шарфом навколо шиї. А хода!!!

Кохання окрилює. У неї є унікальна чарівна паличка. Але вона працює тільки з тими, у кого відкрите серце! Хто вірить в любов і не боїться любити.

Інші ж доживають під величезним шаром пилу, тішаться розчаруваннями і надуманим спокоєм…

Який напрошується висновок? Все очевидно: справжній жінці завжди потрібні чоловіки. Немає такого віку, коли вона може дозволити собі перестати цікавити ними. В іншому випадку, це вже не жінка, а та сама горезвісна “тітка”…

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: в якому віці, жінці не потрібні чоловіки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]