phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:22
Жіночий ідеал чоловіка

Жінки визначили новий ідеал чоловіка

Вчені з університету Калгарі в провінції Альберта встановили, що представниці прекрасної статі ласі на чоловіків приємної зовнішності з ввічливими манерами.

Канадські фахівці провели експеримент за участю 1264 жінок у віці від 18 до 43 років. У 12% випадків дами відзначили, що вважають за краще як легке, так і інтимне спілкування з хлопцями, які схожі на їхніх кумирів зі світу кіно і шоу-бізнесу.

59% леді вибирають партнерів за зовнішнім виглядом, орієнтуючись на загальноприйнятий чоловічий ідеал. Наприклад, на високий зріст, мускулисте тіло і міцну статуру. А 29% дівчат виділяють в чоловіках обличчя з правильними рисами і поведінку без грубості і докучань. Так, серед них 22% просто тануть, коли представники сильної статі говорять їм ніжні і ласкаві слова і дарують квіти, а також роблять несподівані подарунки, зазначив керівник дослідження Марк Первас.

Щоб не говорили психологи, які б дослідження не проводили, але, як і раніше, в пріоритеті залишається чоловіча краса, поняття якої у більшості молодих дівчат і зрілих дам спирається на еталони. Якщо простежити зміну чоловічих образів за останнє десятиліття, то спостерігається сходження від злегка неголеного трохи підкачаного і розв'язного мачо до освіченого інтелігента і зі ставною фігурою.


Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1394 | Додав: adminA | Теги: Жіночий ідеал чоловіка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]