phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:01
Зроблять вас красивішими 6 дешевих засобів з аптеки

 

 

Дорогі салонні процедури і препарати цілком можна замінити дешевими аптечними засобами. Якщо ви не можете в це повірити, купіть препарати, описані в цій статті, і випробуйте їх чудовий вплив на собі – ви будете приємно здивовані.

Недосконалості шкіри змушують красунь відносити значні суми в магазини спеціалізованої косметики. Насправді існує безліч лікарських засобів, які продаються за копійки в будь-якій аптеці і працюють не гірше дорогих брендових засобів.

Аевіт

Ці вітаміни в капсулах мають чудовий вплив на стан шкіри, волосся, нігтів, а також позитивно впливають на стан здоров’я. Вони зберігають і покращують зір, підтримують репродуктивну функцію і поліпшують кровообіг. Аевіт приймають при нестачі вітамінів А і Е в організмі.

З приводу правильності застосування часто виникають суперечки. Інструкція говорить, що приймати вітаміни потрібно після їжі всередину. Але деякі використовують Аевіт зовнішньо. Проколюють капсули і наносять на обличчя, нігті, вії, додають в шампуні. Існує думка, що такий спосіб використання є найбільш дієвим. Однак важливо пам’ятати, що таке застосування небезпечно – використовувати його можна в розумних кількостях.

Касторова олія

Ця олія відома тим, що роблять її з рицини, і через це вона є щільною і густою. Продукт високої якості отримують за допомогою холодного віджиму (на упаковці буде позначка cold pressed). За допомогою інших методів виходять масла низької якості. Застосовується касторка для шкіри, нігтів, волосся. Незважаючи на в’язку консистенцію, наноситься олія досить легко.
Вона живить і пом’якшує шкіру, сприяє регенерації клітин і вирівнюванню зморшок. На волоссі вона створює захисну плівку. Також касторку можна приймати всередину: вона має проносну дію, нормалізує роботу кишечника. Але у олії є і негативні властивості – вона забруднює пори, тому для жирної шкіри даний засіб не підійде.

Бодяга

Лікарський засіб, що продається у вигляді гелю або порошку. Бодяга здатна загоїти рани на шкірі, причомуцей продукт позбавляє від проблем в найкоротший час. Вона володіє багатьма цілющими властивостями, завдяки яким в юному віці можна позбутися від вугрової висипки, а в похилому – розгладити зморшки.

Також бодяга знімає больові відчуття і сприяє підвищенню тонусу. Але є і протипоказання до застосування. Не можна використовувати цей засіб маючи дуже чутливу і суху шкіру, при наявності великих ран і шкірних захворювань. Також заборонено користуватися нею вагітним і дітям.

Кокосова олія

У багатьох кокосова олія асоціюється тільки з її чарівним впливом на волосся. Але у цієї речовини є ряд і інших корисних властивостей: вона живить і зволожує шкіру, захищає від зовнішніх факторів і сприяє загоєнню невеликих ран. Також кокосова олія не дуже жирна, на відміну від багатьох інших, що, безперечно, робить її зручною для застосування.

Що стосується відновлення волосся, цей засіб склеює посічені кінці, лікує сухе і пошкоджене волосся, сприяє обваженню. Вживати кокосову олію можна і всередину, але виключно після консультації з лікарем. Вона покращує обмін речовин, роботу серцево-судинної і нервової систем.

Цинкова і саліцилова мазі

Застосовуються для лікування прищів і запалень. Обидва засоби є сильними препаратами, тому важливо дотримуватися дозування і застосовувати їх точково. Цинкова мазь поповнює нестачу цинку в організмі. Препарат підсушує прищі, прибирає рубці, які залишилися після них, і попереджає поширення запалення на інші ділянки шкіри.

Саліцилова мазь застосовується як при невеликих проблемах зі шкірою, так і при серйозних запаленнях. У першому випадку слід використовувати 2% мазь, у другому – 10%. Також вона допомагає в лікуванні деяких мозолів, розм’якшуючи їх.

Важливо пам’ятати, що ефект при застосуванні цих мазей буде помітний не відразу. Результат з’явиться через якийсь час при регулярному застосуванні.

Перекис водню

Засіб, який наноситься на ранки, можна використовувати і в косметичних цілях. Перекис водню сприяє розпушуванню рогового шару шкіри. Людям, які видаляють чорні точки в домашніх умовах, цей продукт буде корисний. Слід наносити його перед і після проведення процедури. Перше нанесення полегшить видалення, а друге продезинфікує пори.

Перекис водню – відмінний засіб проти запаху поту. Вона може замінити дезодорант або продовжити його дію. Для цього потрібно протерти перекисом пахви, почекати поки шкіра підсохне і нанести дезодорант. Що стосується косметичних засобів, перекис водню може замінити тонік і лосьйон. Ще один плюс продукту – він підійде для будь-якого типу шкіри.

Всі перераховані засоби мають високу якість і, водночас, є доступними. Придбати їх можна за копійки, а з зовнішністю вони творять справжні чудеса!

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 982 | Додав: adminA | Теги: красиві, 5 дешевих засобів з аптеки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]