phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:37
Зроблять вас максимально продуктивними ці поради

 


Якщо б продуктивність була формулою, то вона виглядала б так: зусилля множимо на здатність виконувати завдання. І біда в тому, що більшість працює над прикладеними зусиллями, але не удосконалює свої вміння та навички.

Експерти назвали кілька простих порад, які допоможуть вам бути максимально продуктивними щодня.

Виспіться та добре харчуйтеся

Хороший сон і здорове харчування – це ваша підготовка. Професійний спортсмен не покаже хороших результатів, якщо він не буде харчуватися та відпочивати. Він може докладати всі свої сили, але це не принесе бажаного результату.
Не нехтуйте сніданком

Тренуємо увагу за допомогою медитування

Під час медитації ми перемикаємо увагу з абстрактних думок на дихання. Це дозволяє нам розвивати концентрацію. Власне, здатність зосереджувати увагу – найважливіша навичка для продуктивності.

Оптимізуйте процеси

Спробуйте поспостерігати за своїми процесами та оцініть, які результати вони дають. Наприклад, спробуйте автоматизувати процеси та не забувайте проходитись по тих моментах, у яких ви відверто “просідаєте”.

Чітко позначте умови

Вам потрібно чітко визначити критерії банальних “відмазок” і вагомих причин. До прикладу, ви не йдете в спортзал тоді, коли у вас температура, але водночас прогулюєтесь півгодини в парку. Те ж стосується виконання роботи: якщо ви почуваєтесь добре – виконуєте всі поставлені перед собою завдання, якщо ж ні – обирайте ті, які можете виконати ефективно.

Переосмислюємо поняття продуктивності

Передовсім зазначимо, що вам не потрібно працювати цілодобово. Якщо не відпочивати – якісної роботи не буде! Зазначимо, що гортання стрічки соціальних мереж – не відпочинок. Як в ідеалі має виглядати робота? Чергуйте роботу на повну з відпочинком на повну у співвідношенні 1:1. Відповідно, на годину активної та повноцінної роботи має припасти година релаксу!

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: поради, максимально продуктивні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]