phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:52
4 продукти, які забирають сили та енергію, медики назвали
Усім відомо, що здоров’я залежить від раціону харчування, а в раціоні харчування найголовніше – це сніданок. А тепер подумайте, що вранці їсть основна частина людства, яка спізнюється на роботу? Виявляється, більшість цих продуктів харчування забирає сили та енергію.

Експерти розповіли, які продукти харчування виключити зі свого раціону, якщо хочеться залишатися енергійним протягом усього робочого дня.

Бутерброди

Білий хліб з маслом та сиром, а часом і з ковбасою – це найпростіший спосіб набити живіт зранку. Тим часом дієтологи попереджають, що білий хліб спричиняє підвищення рівня цукру в крові. Краще для цих цілей використовувати житній або цільно-зерновий хліб.

Швидкі каші

Пластівці для сніданку, каші швидкого приготування та навіть розпіарені корисні мюслі – це насамперед постачальники цукру в організм. Корисніше буде розпочати день із класичної вівсяної каші, пшона чи рису.

Фастфуд

Всім відомо, що гламурний бутерброд із булки, котлети, сиру та листя салату – ворог здорового шлунку. Знову ж таки, він містить багато цукру, багато солі і ще більше насичених жирів.

Солодкі газовані напої

Запивши всю цю справу склянкою солодкого напою, людина спочатку почуватиметься ситою і енергійною, але дуже скоро виникне протилежний ефект. Причина в тому ж цукрі, рівень якого спочатку підвищується в крові, а потім швидко падає разом із продуктивністю праці та рівнем концентрації уваги.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 399 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]