phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:58
7 причин робити це щодня - стакан води натщесерце з ранку
Чиста вода без газу допоможе вивести токсини, запустить роботу шлунково-кишкового тракту, позбавить від печії і не тільки

Для нормального функціонування організму необхідна достатня кількість води, а стакан води натщесерце зранку — це неоціненна користь для нашого здоров’я. І ось чому.

Очищення

За ніч наше тіло оновлюється і виводить шкідливі речовини. Склянка чистої води без газу натщесерце зранку допоможе швидше вимити токсини.

Позбавлення від печії і поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту

Підвищена кислотність шлунка є головною причиною порушення травлення. Стакан води зранку допоможе розбавити кислоту і підготує шлунок до сніданку.

Поліпшення шкіри

Недостатня кількість води є частою причиною появи зморшок. Стакан води відразу після пробудження стимулює кровообіг і покращує стан шкіри.

Поліпшення обміну речовин

Випиваючи склянку води натщесерце, ви прискорюєте метаболізм на 24 відсотки, що, в свою чергу, допоможе легше і швидше схуднути.

Здорове волосся

Вода безпосередньо впливає на зростання і стан волосся. ЇЇ нестача може зробити його ламким і сухим. Для красивого та здорового волосся потрібно пити достатню кількість води протягом дня, а натщесерце ще корисніше.

Профілактика каменів в нирках і сечовому міхурі

Чиста вода відразу після пробудження допоможе вивести токсини, які, в свою чергу, часто бувають причиною утворення каменів.

Зміцнення імунітету

Стакан води зранку підтримує баланс лімфатичної системи, що знижує схильність до хвороб.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 1637 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]