phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:07
Астропрогноз на період з 10 по 16 грудня

Сонце знаходиться в знаку Стрілець: дні народження відзначають представники вогненної стихії - волелюбні люди, що не визнають форматів і перешкод, люблячі розкіш, шик, подорожі, і нерідко настільки відверті, що викликають щире здивування і навіть відторгнення у оточуючих.

Місяць спадний до 13 грудня. У четвер - молодик, і з цього часу почнеться період зростаючого Місяця. Саме тому до цього моменту краще не починати нові справи, а завершувати старі. З 14 грудня можна сміливо приступати до підписання контрактів, укладання угод, оформлення відносин та реалізації нових проектів.

У день молодика буде дуже цікавий астрологічний феномен: Уран - вища планета всього нестандартного поміняє свій напрям з ретроградного на директного. У період статичного Урана енергія може бити через край: можливі перепади нервового напруження, несподіванки, пригоди як з "плюсом", так і зі знаком "мінус".

У понеділок Місяць знаходиться в знаку Скорпіон: можливо, ви помітите необгрунтовану похмурість і підозрілість у оточуючих, а також і самі будете виглядати закритими і похмурими по загадковим для вас же причин.

У вівторок Місяць все ще перебуває в Скорпіоні, а Меркурій робить негармонійний аспект до Нептуна: це "аспект неадекватності", і під час нього не рекомендується робити покупки, а також затівати серйозні розмови або розбирання - малоймовірно, що ви досягнете того, чого бажаєте.

У той же час Меркурій переходить із знаку Скорпіон в Стрілець: це з'єднання відкриває тенденцію до успішних покупок, захоплюючих поїздок і конструктивних зустрічей, ми стаємо більш контактні, підприємливі та позитивні. Незважаючи на те, що у вівторок спалахує зелене світло для покупок і всякого роду переміщень, скористатися сприятливою ситуацією все ж краще, починаючи з середи.

У середу-четвер Місяць буде перебувати в знаку Стрілець: цей аспект сприятливий для всіх, хто навчається, викладає і займається саморозвитком. Хороший момент для вдалого шопінгу, покупки дорогих музичних інструментів, картин, ювелірних прикрас і більш великих придбань: автомобілів, антикваріату і нерухомості.

У четвер - молодик - критична точка місячного місяця: не варто планувати на цей день хірургічні втручання, походи в салон краси з метою кардинально змінити імідж і подібного роду "зміни". Аспект молодика сходиться і розходиться два дні до і після точного аспекту, а це значить, що в п'ятницю і суботу також не варто кидатися у вир з головою, і почати "перестройку" з наступного тижня.

У п'ятницю-суботу показані нові справи: покупки, давно плановані зустрічі та знайомства. Емоції зважені, ви - розважливі і зібрані, упевнені в собі і відверто отримуєте задоволення від усвідомлення власної привабливості.

У неділю Венера перебуває в квадраті до Нептуна: підвищена сентиментальність, чутливість і вразливість. Дрібна невдача, помилка або грубий тон близької людини можуть викликати у вас сльози і образу. Не варто надавати занадто великого значення всьому, що з вами відбувається. Для підтримки душевної гармонії показані медитації, молитви і релакс в будь-якому його вигляді, виключаючи алкоголь.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2516 | Додав: admin | Теги: грудень, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]