phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:31
Астропрогноз на період з 21 по 27 жовтня


Ми знаходимося в "коридорі" між місячним і сонячним затемненнями: це дуже непростий час, коли ми схильні підвищеним емоційним реакціям і можемо гіпертрофувати або драматизувати ситуації. З приводом і без приводу наша реагентна збільшується в кілька разів. У цей час треба бути дуже розважливим і намагатися реагувати на всі провокації спокійно.

21 жовтня Меркурій розгортається на ретроградний напрямок, і буде так рухатися до 10 листопада. Періоди ретроградного Меркурія спрямовані саме на те, щоб повернутися до незакінчених справ і завершувати раніше розпочате. Найближчі 3 тижні сприятливо завершувати інтелектуальну роботу, розставляти всі крапки над i у відносинах, доводити до розуму господарські справи (але не починати нові, особливо ремонт). Зазвичай все, що починається на ретроградний Меркурій потребує перегляду та доопрацювання, або розчаровує. Покупки будуть вдалі тільки в тому випадку, якщо ви планували їх задовго до ретроградного Меркурія. В іншому, спонтанні придбання можуть тільки засмутити.

У понеділок дії розходяться негармонійний аспект між Марсом і Нептуном, вносячи хаос, метушливість і недостатня зібраність в наші дії. Пік цього аспекту був у неділю, і зараз його дія йде у порядку спадання. До 18:00 Місяць перебуватиме у знаку Телець - ми неквапливі, повільні і практичні. Після 18:00 понеділка Місяць перейде в знак Близнюки, де пробуде вівторок і середу. Незважаючи на період спадного Місяця, з'явиться бажання спілкування, пригод, поїздок, а важкий настрій зміниться легким інтелектуальним настроєм.

У четвер Місяць перейде в знак Рак. А в п'ятницю Сонце зробить гармонійний аспект до Нептуна. Ці два дні - емоційно насичений час, приємне для зустрічі з музикою, мистецтвом і коханими людьми. Добре призначити на кінець робочого тижня особисті зустрічі, побачення. Належить таке проведення часу, яке дозволить подивитися всередину себе і насолодитися єднанням з мистецтвом.

З вихідних днів субота - відмінний час для того, щоб розібратися з накопиченими господарськими справами. У суботу після 18:00 Місяць перейде в знак Лев, пробуджуючи в нас настрій на світське проведення дозвілля. Тому прийом гостей, культурні заходи добре планувати на неділю.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1504 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]