phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:37
Чим відрізняються законопроєкти від "ЄС" і "Слуги народу" - страхування медиків від COVID-19

страхування медиків Страхування медиків від COVID-19: чим відрізняються законопроєкти від "ЄС" і "Слуги народу"

"Слуги народу" внесли альтернативний законопроєкт щодо страхування медиків, який передбачає допомогу лише тим працівникам, які отримали інвалідність внаслідок захворювання на COVID-19.

Про це в ефірі "Прямого" розповів народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко.

Він розповів, що "слуги народу", які півтора місяця блокували розгляд питання про страхування медиків, внесли альтернативний законопроєкт.

"Тільки наш законопроєкт передбачає страхування медиків і у випадку, не дай Боже, смерті. Ми вже маємо, на жаль, 18 таких випадків. І також якщо медик перехворів на COVID-19. А "слуги народу" готові допомагати тільки тим медикам, які отримали інвалідність внаслідок захворювання", - сказав Гончаренко.

Нагадаємо, "Європейська Солідарність" зібрала 150 підписів для проведення позачергового засідання парламенту, на якому вимагає проголосувати закони про страхування лікарів та про масове тестування.

Засідання відбудеться 7 травня.

27 квітня "Європейська Солідарність" закликала президента і монобільшість прискорити ухвалення закону про страхування медиків та інших антикризових законів.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 426 | Додав: adminA | Теги: законопроєкти ЄС і Слуги народу, COVID-19, страхування медиків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]