phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:03
Чоловічий догляд: пустощі чи необхідність?
Справжній чоловік. Які асоціації спадають на думку після цих слів? Швидше за все, це наполіровані туфлі, швейцарський годинник і бездоганний догляд за собою. Так, дівчатам іноді подобається щетина, але вона має бути ідеально оформленою, не кажучи вже про стильну бороду. Доглянутий чоловік приваблює, тягне за собою. Він надійний, завжди викликає довіру.
бальзам борода догляд

Невід'ємною частиною чоловічого догляду є догляд за тілом та волоссям. Спеціальна косметична лінійка має враховувати характерні властивості, властиві лише чоловікам. Бальзам для бороди також важлива частина такого комплексу. Тому завжди треба знати - як і де правильно вибрати бальзам для бороди гарної якості. Але з цим ми вам допоможемо — відвідавши спеціалізований інтернет-магазин fjpomades.com ви знайдете великий вибір якісних бальзамів для бороди та іншої необхідної продукції. Завдяки якісному бальзаму ваша борода стане родзинкою вашого стилю, викликаючи захоплення в оточуючих.

Що ж варто купити чоловікам — про це далі читайте в нашій статті.

Одразу ж хочеме звернути вашу увагу на кілька коротких заповідей із чоловічого догляду за собою:
  • * займіться пошуками свого фірмового аромату, купіть чоловічі парфуми та не зраджуйте йому;
  • * не пропускайте походи до перукаря чи барбера;
  • * купіть засіб для шкіри навколо очей та продовжіть собі молодість;
  • * стежте за бровами та оформляйте їх у салонах;
  • * видаляйте зайве волосся скрізь, де йому не варто перебувати;
  • * активно користуйтеся скрабом, щоб видалити ороговілі клітини зі шкіри обличчя та тіла;
  • * користуйтеся шампунями та бальзамами для волосся, у тому числі і для бороди, які підходять вашому типу.
Пам'ятаєте, як доглядали за собою ваші батьки? Вони користувалися пензликами з натуральних щетин, занурювали в пишну піну та керували гострим лезом. Ранкове гоління нагадувало справжній старовинний ритуал.

Не варто дивуватися, але в побуті чоловіки мають не менше косметичних засобів, ніж жінки. Для щоденного догляду вони використовують засоби для стайлінгу, догляду за волоссям, засоби після гоління та багато інших косметичних продуктів. У чоловічу косметичку входить чимало засобів для догляду за вусами, бородою.

Що важливо враховувати під час виборів чоловічої косметики?

Обов'язково перевірте, чи проходить засіб тестування перед продажем. Але подбайте про довкілля, не купуйте косметику, яка тестувалася на тваринах. Звертайте увагу на використання натуральних компонентів у складі. Особливо крем для гоління має враховувати цей фактор.
борода догляд

Ретельно вивчіть історію бренду косметики, дізнайтеся, на чиї традиції у своїй роботі вони спираються, хто був ідейним натхненником марки.

Краса внутрішнього світу нерозривно пов'язана із зовнішністю людини. Чоловіча косметика для догляду за собою давно не викликає ні в кого вульгарних асоціацій. Доглянутий чоловік здатний одним видом довести свій статус і престиж.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 304 | Додав: radymo | Теги: чоловічий, шкіра, догляд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]