phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:40
Дерев'яні пазли: чому вони - це найкраща ідея подарунка дитині?

дерев'яні пазли Дерев'яні пазли – це без сумніву одна з найкращих ідей для подарунка у тому випадку, коли хочеться, щоб презент був оригінальним, ексклюзивним, не схожим на інші та традиційні. В магазинах зараз забагато звичайних видів з картону, якими вже складно когось здивувати, і усі вони однотипні. Але якщо ви зайдете в інтернет-магазин ZIROZOK, то зможете знайти унікальні дерев’яні пазли в широкому асортименті, та саме такі, які зможуть зачарувати вас та здивувати того, для кого робиться подарунок.

Переваги такого презенту

У такого подарунка багато переваг. Перш за все слід зазначити, що дерев’яні пазли – це головоломка, а значить – відмінний тренажер для мозку та логіки. Це іграшка, забава, антистресова терапія та відпочинок – все в одному! Серед корисних моментів слід виділити:

  • * розвиток логічного мислення;
  • * концентрацію уваги;
  • * тренування пам’яті;
  • * покращення дрібної моторики;
  • * відволікання від негативних дій на більш приємне заняття;
  • * відчуття радості та задоволення від досягнення мети.

Складати пазли подобається як дітям, так і дорослим, тому це може стати приводом чудово та весело провести час разом. Потім готову картинку можна буде повісити на стіні у вітальні, передпокої чи в дитячій кімнаті, щоб вона стала прикрасою інтер’єру.

Чому краще дерев’яні?

Дерев'яні пазли дорожче, ніж ті, що зроблені з картону, але вони стовідсотково того варті. По-перше, дерево – це натуральний матеріал, екологічний, безпечний для здоров’я. Хвилюватися за безпечність фарб не слід, тому що на кожний елемент зображення наносяться за допомогою ультрафіолетового друку. Це також забезпечує яскравість, насиченість та стійкість кольорів. Вони не вигорять та не змиються з часом. Такий подарунок залишиться надовго та буде радувати око.

Кілька особливостей такого подарунка

Вибір дерев'яних пазлів великий, тому знайти подарунок можна буде на будь-який смак. Найкращий варіант – картинка, яка має вигляд загадкової тварини, з незвичайною та трішки пікантною зовнішністю. Може бути птах, метелик, єдиноріг та інший персонаж.

дерев'яні пазли

Ще один вигідний момент – це можливість зекономити на пакуванні. Дерев'яні пазли упаковані в стильну скриню, що також зроблена з дерева, яка стане потім зручним аксесуаром для дому, в який складаються усілякі дрібнички. Тому це дійсно корисний в різному сенсі презент, цікавий, оригінальний. Він здивує усіх та залишиться на довгу пам’ять, що дуже важливо для подарунка.

Категорія: Поради батькам | Переглядів: 383 | Додав: radymo | Теги: пазли, Подарунок, дитина, дерев'яні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]