phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:09
Дитячі золоті сережки у Львові

Дитячі золоті сережки: вибираємо красиві та безпечні

Як вибрати дитячі золоті сережки?

Вибираючи найперші дитячі золоті сережки для свого малятка, ви повинні звернути увагу на масу чинників. Адже це ювелірна прикраса повинна мати не тільки гарний зовнішній вигляд, але і бути безпечною для дитини. І якщо вибір сережок для дорослої людини забирає максимум кілька днів (найчастіше жінки не можуть зупинитися на якійсь певній моделі), то вибір золотих сережок для маленької дівчинки забере набагато більше часу. До речі, придбати дитячі золоті сережки у Львові ви зможете в найкращому ювелірному магазині Gold.ua.  

Вік, з якого дитина може носити сережки, визначається безпосередньо його батьками. Хтось може і в 10 років не проколювати вушка дівчинці, а хтось може це зробити мало не в перший день життя малятка. До речі, саме так і поступають в Англії - діткам надягають сережки вже в перший-другий день їхнього життя.

Педіатри не мають однозначної відповіді на запитання «Коли ж проколювати вушка дитині?». Головна вимога - все повинно проходити в цілковитих гігієнічних умовах, а саму процедуру краще проводити у фахівця.

Сьогодні процес проколювання вушних мочок практично безболісний. Професіонали використовують спеціальний пістолет, в якому знаходиться дитяча стерильна сережка-гвоздик. Її носять у вушках до тих пір, поки не заживе ранка від проколу. І тільки потім вдягають вже золоту або срібну сережку.

Дитина навіть не встигне злякатися - прокол відбувається миттєво, а якщо ви підготували дитину до того, що не буде боляче, він відчує тільки «легкий укус комарика», то можете бути впевнені - малюк відреагує спокійно.

Але ось надалі можливі деякі проблеми - ранку необхідно регулярно обробляти, а це може завдавати больові відчуття дівчинці, і вона почне вередувати. Та й самі прикраси можуть приносити дискомфорт малятку. Саме з цієї причини батьки в більшості випадків чекають дорослішання дівчинки. Тоді вона усвідомлено прийме рішення, чи потрібно їй це чи ні.

Асортимент дизайну і стилю дитячих сережок досить великий. Це можуть бути:

- герої мультфільмів;
- бантики;
- сердечка;
- зірочки;
- мотиви тваринного і рослинного світу та ін.

Лікарі рекомендують купувати тільки золоті прикраси, адже вони безпечні, високоякісні, обов'язково проходять спеціальну перевірку на пробу золота.

Маленькі, майже непомітні сережки-гвоздики завоювали популярність вже давно. Погодьтеся, дитині набагато комфортніше носити ті прикраси, які не заважають їй вільно бігати чи гратися з друзями. Висячі сережки можуть заподіювати дискомфорт - плутатися у волоссі, чіплятися за одяг, а гвоздики не заподіють больових відчуттів.

Дитячі сережки із золота з англійським замком. Така модель також поширена серед маленьких модниць, і якщо грамотно підійти до вибору розміру виробу, то ви зрозумієте всю принадність таких сережок. Справа в тому, що їх практично неможливо втратити - англійська замочок виключає таку можливість. Відповідно, дитина самостійно не зможе розстебнути їх. Крім того, малятку не доведеться переживати психологічну травму з приводу того, що вона втратила свої улюблені прикраси, також можна зупинити свій вибір на сережках з французьким замочком, який являє собою гачок з петелькою, а самі прикраси мають мініатюрний розмір.

Сережки з фіанітами і емаллю. Такий варіант досить естетичний і досить скромний, зате має масу варіантів дизайну: малинки, вишеньки, бабка, листочок, метелик або квіточка - можна знайти що завгодно. Малята залишиться задоволена! Але крім своїх зовнішніх якостей такі прикраси мають ще одне достоїнство - їх можна одягати відразу ж після медичних цвяшків. Завдяки своїй формі такі сережки не перешкоджають доступу повітря до проколу.

Сережки конго чудово підійдуть зовсім маленькій дівчинці, адже виключається ймовірність того, що вона зачепиться ними за що-небудь. Вся справа в їх круглій формі - це сережки-кільця, у яких застібка не має окремих частин.

Як правильно вибрати сережки для дівчинки із золота?

Для того, щоб сережки приносили дитині виключно задоволення, необхідно підійти з усією серйозністю до їх вибору. Хочемо дати вам чотири важливі поради, які знадобляться в такій складній справі:

1. матеріалом сережок для дівчинки має бути тільки золото. Справа в тому, що цей метал відрізняється від всіх інших чудовими естетичними характеристиками і малою алергенністю. Золото не темніє, та не окислюється, його якості залишаються однаковими при впливі води або сонця на прикраси, тому можна їх не знімати під час купання або походів на пляж.

2. форма сережок - тільки обтічна. Ніяких інших варіантів для маленької дівчинки не може бути. Коли ви будете купувати виріб, то обов'язково проведіть по його контуру пальцем, не відчули ви якихось загострень або кутів? Ну а маленьким красуням не рекомендується взагалі купувати сережки з підвісками - вони чіпляються за речі, волосся, і якщо дитина смикне за сережку, то може поранити вушко.

3. мала вага виробів. Це ще один важливий фактор при виборі сережок. Максимальна вага обох сережок для дівчинки до 6-7 років не повинна перевищувати півтора грам. Багато мам, бажаючи підкреслити соціальний статус своєї родини, не замислюються над цим питанням і купують важкі сережки. А адже вони сильно відтягують мочки вушок, збільшують дірочки, та й виглядають не надто доречно в маленьких дитячих вушках.

4. безпечний замочок. Оптимальними варіантами замочків для дитячих золотих сережок будуть французька, англійська застібка і пуссети. Зручнішими будуть прикраси з французьким замком, а ось пуссети чи англійський замочок все ж можуть поранити ніжну шкіру дівчинки.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 3224 | Додав: radymo | Теги: дитячі золоті сережки у Львові | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]