phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:08
Для покращення травлення: корисні напої
Корисно починати ранок саме з цих напоїв.

Напій з алое вера

Проносні властивості алое вера допомагають вирішити проблеми з млявим травленням, зменшити дискомфорт, викликаний синдромом роздратованого кишечника.

Чай з фенхелю

Допомагає розслабити м’язи і стимулює відтік жовчі, покращує циркуляцію крові в травному тракті і перистальтику кишечника. До того ж насіння фенхелю містять клітковину, яка сприятливо позначається на функціонуванні товстої кишки.

Лимонна вода

Лимон містить вітамін С і клітковину – ці дві речовини в одній зв’язці ефективно оздоровлюють кишечник. До того ж, будучи потужним антиоксидантом, вітамін С захищає кишечник від вільних радикалів і викликається ними запалення, що зміцнює імунну систему.

Тепла вода

В якості ранкового напою вона розширює кровоносні судини в кишечнику, що підвищує якість травлення. Також вважається, що ранкове пиття гарячої води допомагає поліпшити роботу печінки і нирок.

Комбуча

Напій з чайного гриба є багатим джерелом пробіотиків. Пробіотики постачають кишечник корисними бактеріями і сприяють здоров’ю травної системи – це не тільки позитивно позначається на здоров’ї в цілому, але і допомагає схуднути.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 116 | Додав: radymo | Теги: покращення, травлення, напій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]