phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:02
Для сніданку найкорисніші продукти з харчовими волокнами

користь, продукт, харчові, волокна, сніданок Чим більше волокон або клітковини містить ваш сніданок, тим вище ймовірність захиститися від цілого ряду нездужань, включаючи діабет, хвороби серця і навіть рак. І ось кілька продуктів харчування, які обов’язково варто включати в ранковий прийом їжі.

Пластівці з клітковиною. Сьогодні все більша кількість росіян віддає перевагу американському типу Сніданку у вигляді пластівців з молоком. Але необхідно робити вибір на користь пластівців, які виготовлені з цільнозернових продуктів. У них міститься набагато більше клітковини. Додайте в чашку з пластівцями бананів, ягід, мигдалю і волоських горіхів.

Яйця з зеленню. Курячі яйця – чудове джерело білкової їжі. Але якщо ви доповнюєте яйця ще й деякою кількістю зелені на зразок шпинату, броколі або навіть авокадо, то отримуєте ідеальний за вмістом клітковини сніданок.

Геркулес. Ще наші дідусі і бабусі говорили, що геркулесова каша – їжа чемпіонів. І це правда, оскільки в одній тарілці каші міститься близько 4 грамів волокон. Додайте туди трохи фруктів і горіхів, якщо каша не здається вам занадто приємною на смак.

Тости з цільнозернового хліба. Сьогодні в багатьох супермаркетах можна купити корисний для здоров’я цільнозерновий хліб, який містить безліч клітковини. Якщо вам подобаються тости, готуйте їх з такого хліба, доповнюючи мигдальним маслом або шматочками банана.

Батат. В одному маленькому солодкому картоплі 3 г клітковини. Зваріть його або підсмажте, додайте трохи насіння і горішків. Це прекрасний, корисний для організму сніданок.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 380 | Додав: radymo | Теги: харчові, користь, продукт, сніданок, волокна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]