phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:19
Для відновлення суглобів названо три продукти
Неповноцінне харчування – одна з причин ураження суглобів. З віком вони зношуються, а високі фізичні навантаження лише ускладнюють проблему. Але відновити хрящову тканину можна завдяки правильним продуктам.

Порушений обмін речовин у тканинах внутрішньосуглобового хряща може спричинити пошкодження суглобів. Тому берегти їх необхідно змолоду. Для того, щоб зміцнити їх, необхідно збагатити свій раціон корисними речовинами та вітамінами.

Ківі

Цей маленький фрукт несе в собі неоціненну користь для організму, а все тому, що багатий на вітамін С. Цей елемент бере участь у процесі формування хряща та сполучної тканини, тому зміцнює стінки судин.

Скумбрія

У цій рибі міститься велика кількість ненасичених жирних кислот омега-3, які підтримують роботу серцево-судинної системи, зміцнюють суглоби, покращують зір, а також стан шкіри та волосся. Лікар стверджує, що ці речовини знімають запалення при артрозі (захворювання суглобів), тому в день бажано з’їдати близько 30-40 г скумбрії.

Вівсянка

Йдеться про натуральну вівсяну кашу, а не про продукт швидкого приготування. Справжня вівсянка багата на марганець, який бере участь у синтезі колагенових волокон.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 146 | Додав: radymo | Теги: відновлення, продукт, суглоби, ківі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]